Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Numerologul Milena Preşedintele României se va transforma într-un ghemotoc de ace imediat ce se va simţi ameninţat

ro

04 Nov, 2010 01:54 2664 Marime text
cap_7.jpgTRAIAN BĂSESCU

Data naşterii: 4 noiembrie 1951

Milena_Farcas_01.jpgRomânia - o redută dorită de mulţi. Se discută, se speculează, se afirmă că unii sau alţii sau poate ceilalţi sau nu se ştie cine ar avea unul sau mai multe planuri pentru această ţară. Poate că nu sau poate că unii au dreptate. Cine? Încă nu ştim, nu se arată, nu este timpul sau nu va veni niciodată momentul în care cineva, cu pieptul dezgolit, va ieşi la rampă afişând un model de adevăr. Acum, adevărul este cel pe care-l simţim, vedem, trăim: România este în fierbere. Întreaga Europă pare a se afla pe un butoi cu pulbere. Anul 2010, cu a sa vibraţie 3, influenţează, la nivel planetar am putea spune, o atitudine mai încordată, mai agitată, în care unii se întâlnesc pe ascuns, alţii se ascund de unii care se pitesc, iar ceilalţi se agită când într-o direcţie, când în cealaltă, aparent necontrolat.

Toţi tindem către o dorinţă de a face cât mai mult şi cât mai rapid, suntem tentaţi să încercăm căi isteţe, uneori gândite în pripă. Se aprind făcliile revoltei în multe colţuri ale lumii, au loc întâlniri de taină - nimic nou am spune, asta a fost mereu. Putem observa, din punct de vedere numerologic, modul în care vibraţiile anilor, lunilor, zilelor personale, vibraţiile perioadelor îi influenţează pe toţi, inclusiv pe oamenii politici importanţi. Sunt calcule complexe, numerologia este ştiinţă, Pitagora, demult, ne-a lăsat-o moştenire.

Anul acesta însă, cu vibraţia sa a potenţat efectul, a îndemnat parcă stările nervoase, vocile nemulţumiţilor. Într-un asemenea an, o Românie cu o vibraţie 8, a războiului, a permanentului nemulţumit, a celui care trebuie musai a-şi demonstra dreptatea şi a-şi susţine crezul, bolovanii se rostogolesc şi mai frenetic.

Pe un astfel de fond vibraţional, într-o asemenea atmosferă deloc uşoară sau simplu de înţeles, Traian Băsescu trebuie să-şi ducă mandatul de preşedinte, încercând să-şi îndeplinească misia.

Teoretic, nimic nu l-ar putea împiedica

Practic, mai bine de jumătate din populaţie îşi închipuie că acesta deţine toate pârghiile necesare. Probabil şi el a crezut la fel. În realitate, fiecare este influenţat de atmosfera ce-l înconjoară, dar şi de vibraţiile personale care-i frânează sau îi sporesc forţele, pornirile. Anul 2010, pentru Traian Băsescu, a cărui cifră a destinului 4, constructorul din doi de 2, adică doi diplomaţi, parteneri, a fost unul deosebit de dificil. Chiar şi pentru un maestru al provocărilor, al imaginilor, pentru un muncitor pragmatic, hotărât să se lupte cu sine, cu cei mai buni prieteni, să renunţe la inimă dacă raţiunea şi datoria sunt în celălalt taler al balanţei. Cu o vibraţie 9, anul 2010 a devenit un calvar pentru preşedintele Băsescu. Într-un articol anterior (de prin decembrie 2009) scriam: „O vibraţie care-şi arăta influenţa evidentă pentru trei ani din momentul în care Traian Băsescu a împlinit vârsta de 58 de ani. Trebuie să remarcăm faptul că, din punct de vedere numerologic, lui Traian Băsescu îi lipseşte norocul. El reuşeşte absolut totul prin muncă susţinută şi calcul atent. De această dată observăm cum numele complet are o importanţă de netăgăduit. Există în profilul numerologic un aşa-numit tranzit. În funcţie de numele complet se calculează perioadele şi caracterul eventualelor evenimente din viaţa noastră. Astfel, între 58 - 61 de ani, vibraţia tranzitului numerologic al preşedintelui Băsescu este 3. Acest lucru îi aduce, dincolo de risc, secrete, călătorii, consum psihic şi fizic, dureri de cap şi hipertensiune şi foarte mult noroc. Va fi mai atent la reacţiile celorlalţi, mai retras, mai circumspect. Pe fondul unui an în care se va retrage treptat în sine, în care va fi aproape de nerecunoscut, în care se va scutura de tot ceea ce-i va fi de prisos, în care va renunţa la relaţii, la prietenii, la lucrurile care i se par a fi inutile, pe fondul unei suferinţe puternice, probabil legate de o ruptură dureroasă, de o despărţire de cineva drag, va porni, după 58 de ani, într-o nouă etapă a vieţii sale". Aceasta are vibraţia 7. Din noiembrie, vom vedea un Traian Băsescu mai bun, mai înţelept, mai trist, dar mai înţelegător.

Se pare că momentul crucial prin care trece îl va marca

Vibraţia 3 a evenimentelor influenţate de comportament (de numele complet) îl va feri pe el, personal, de marile necazuri. Îl va salva din accidente sau alte încercări menite a-i slăbi forţele. Revenind la perioada a treia a vieţii sale, care va începe în noiembrie 2010, Traian Băsescu va simţi nevoia să îşi înţeleagă motivaţiile, să îşi analizeze mai atent comportamentul, să-şi reconstituie grila de valori. Va fi mult mai încăpăţânat, mai greu de înţeles, mai greu de abordat. Se va transforma într-un ghemotoc de ace imediat ce se va simţi ameninţat, ori imediat ce sfaturile către el încep a curge. Va gândi îndelung, dar temeinic, pentru a trece la acţiune absolut neaşteptat şi cu o rapiditate uluitoare. Asemeni pisicii care îşi urmăreşte prada neobservată, nemişcată, cu răbdare şi care apoi o înşfacă într-o fracţiune de secundă. Parcă mai credincios, poate ceva mai superstiţios şi atent la semne, la mistere, la informaţii care par a veni din eter. Poate avea presentimente, premoniţii.

Provocarea perioadei care va urma pentru el are vibraţia 1. Acest lucru înseamnă că va decide, va acţiona doar în funcţie de necesităţile şi dorinţele celorlalţi.

Îşi va restricţiona libertatea de acţiune şi mişcare, va fi suficient de rezervat.

În cartea mea, ÎN NUMERELE TATĂLUI, lansată în vara anului 2007, Traian Băsescu este personaj dezvăluit numerologic. Dacă veţi citi, veţi constata că el este şi se dezvoltă exact aşa cum a fost lăsat de datele sale de naştere şi de numele complet. Acolo puteţi descoperi un personaj pe care îl puteţi îndrăgi sau nu, dar pe care cu siguranţă îl veţi putea înţelege. Alegerile prezidenţiale au venit şi au trecut. Au lăsat urme adânci. Unii au râs prea devreme, alţii încearcă prea târziu să arate cu degetul, invocând amestecul unor puteri oculte. În România, toţi continuăm a ne comporta ca în plină campanie electorală. Anul 2011 însă ne va insufla tuturor aceeaşi dorinţă de a clădi, de a reconstrui, de a munci serios, stabil, de a reveni cu picioarele pe pământ, de a lăsa ambiţiile personale şi a încerca să privim lucid totul. Această influenţă va funcţiona atât în cazul preşedintelui, cât şi în cel al parlamentarului şi al celor care-i susţin, al societăţii. Să sperăm că atunci vom găsi înţelepciune pentru a păstra ceea ce a mai rămas din realizări şi de a clădi viitorul pe fundamente stabile, reale, serioase, fără a ne lăsa mânaţi de ambiţii, orgolii şi zvâcniri năprasnice ale inimii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii