Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:12 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Numerologul Milena dezvăluie De ce se tot însoară Tăriceanu

ro

30 Jul, 2013 00:00 4147 Marime text
Frumos, deştept, cu bani, trecut binişor chiar şi de a doua tinereţe, Călin Constantin Anton Popescu Tăriceanu, fost prim- ministru al României în perioada 28 decembrie 2004 – 22 decembrie 2008, a spus “Da” pentru a cincea oară în faţa ofiţerului stării civile. Numerologia poate răspunde întrebării: “la ce-i trebuie însurătoare lui Tăriceanu?”  Pe scurt: Nu-i trebuie! Născut la data de 14 ianuarie 1952, Călin Popescu Tăriceanu tocmai a împlinit 61 ani. Cu o cifră a destinului 5 din 3 şi 2 şi o cifră a zilei de naştere 5, descoperim că nu se poate stăpâni din a încerca toate prăjiturile din raft şi din spatele acestuia.
Tăriceanu a fost şi va rămâne până dincolo de astă viaţă un cavaler în căutarea iubirii, mereu alta şi cu altcineva.
El este îndrăgostit de noutate, de vitalitate, de necunoscut. Aventuros, acceptă oamenii aşa cum sunt şi-i foloseşte acolo unde-i sunt necesari iar ei foarte pricepuţi. Este fermecător şi deosebit de convingător.

Se hrăneşte din cuceriri, trăieşte pentru a supune.

Cifra 3 care se regăseşte în cifra destinului său 5 alături de 2, ne mărturiseşte şi că este dependent de admiraţie. A altora faţă de el. Nu contează dacă-l admiră o prinţesă ori dacă-l priveşte galeş vânzătoarea de la magazinul din colţ. El este la fel de măgulit şi luptă la fel de mult pentru a le atrage atenţia. Îi poţi câştiga atenţia uşor cu vorbe frumoase, admirative, gesturi tandre. Nu contează cât de adevărate sunt. Mai are o teamă. Să nu-şi piardă admiratorii. Ar face orice pentru a-i păstra, nu contează ce altceva ar putea pierde pe drum. Numerograma zilei de naştere a proaspătului însurăţel ne arată că nu are nevoie de căsnicie. Din acest prim tabel în care se găsesc toate cifrele din data naşterii sale, lipseşte cifra 6, responsabilă cu ceea ce înseamnă nevoia întemeierii unei căsnicii. 

Tăriceanu nu are nevoie să fie căsătorit.

Cifra 5 îl ajută pe Tăriceanu şi o perioadă poate deveni soţul ideal. Se poate preface că este tot ceea ce trebuie să pară a fi. Apoi redevine cel care este cu adevărat: un tip de treabă, bun prieten, curajos, energic, aventuros, rătăcitor, seducător şi, în cele din urmă, nefericit, permanent în căutarea afecţiunii, care nu este niciodată suficientă. Ce îşi doreşte Tăriceanu? Aventură, admiraţie dincolo de limite şi taine - cifra vocalelor-3. Cum este el perceput? Un diplomat desăvârşit, un prieten de nădejde - cifra consoanelor - 2. Cum se comportă? Alunecos, fermecător, cameleoni - cifra numelui complet - 5. Ar mai fi ceva: se teme de singurătate - lipseşte cifra 7 din numerograma zilei de naştere. Acum avem răspunsul căutat: Tăriceanu se însoară pentru că aşa vrea fata şi pentru că aşa i se pare lui că poate fugi de singurătatea care l-ar putea pândi când ajunge acasă, pe după storurile trase cu grijă, din spatele canapelei, din şifonierul înţesat cu haine care doar lui îi aparţin.

Călin Popescu Tăriceanu are nevoie de o prietenă, nu de o nevastă.

El asta caută, căci aventură are din plin. Femeile însă uită şi se transformă brusc în venin . Unii cred că verigheta secretă letalul lichid eu am învăţat că vinovat este numele soţului, care, preluat, aduce modificări de comportament. Un secret important: ultima şi cea mai eficientă armă a unui individ cu cifra destinului 5, este căsătoria.
El se însoară când altfel nu poate supune.
Odată adusă la altar fata cedează, reduta este cucerită, scopul îndeplinit, orgoliul satisfăcut: nimeni nu-i poate rezista. E mulţumit, liniştit, pregătit pentru noi aventuri.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii