Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:04 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Numerologul Milena Deşi unii vor să-l aresteze, Banias cade în picioare

ro

12 Jan, 2011 02:11 3455 Marime text
Banias_Mircea_Banias_021.jpgPână mai ieri iubit şi admirat cel puţin la nivel declarativ, acum hulit fără nicio sfială, Mircea Banias, fost director general al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa, senator şi preşedinte interimar al organizaţiei judeţene a PDL, înoată contra curenţilor ce s-au format împotriva sa. Teoretic, ar trebui să se descurce, dacă ar fi pe mare, doar este căpitan de cursă lungă. Practic, lupta se dă mult mai sus şi mai nevăzut decât putem noi înţelege deocamdată. Fără a încerca să dezlegăm misterioasele căi ale Domnului care au dus către descătuşarea atâtor forţe care au tăbărât peste el, vom apela, şi de această dată, la prietena noastră numerologia, care ne poate dezvălui cât de bine sau cât de rău îi poate fi în această perioadă lui Mircea Banias.

Milena_Farcas_02.jpgCifra destinului său, 4 din 3 şi 1, constructorul serios şi impenetrabil în care se regăsesc un şef energic şi încăpăţânat, alături de un norocos şi impulsiv 3, îl apără în acest an 2011

Vibraţia universală 4 a anului 2011, care ne influenţează pe toţi deopotrivă şi care îi ajută în mod special pe cei care au cifra zilei de naştere sau a destinului 4, îi va întinde lui Banias acea necesară mână de ajutor. Dacă luna ianuarie îi deschide lui Banias alte noi portiţe, o altă viziune asupra vieţii, un alt mod de abordare a unor probleme, dar şi veşti ale unor schimbări nu neapărat plăcute, luna februarie devine luna responsabilităţii asumate. În această lună, Banias îşi pregăteşte pledoarii, va da şi declaraţii importante pentru viitorul său. Cum însă cifra zilei sale de naştere este 6, se va strecura cumva, ca prin urechile acului.

Lui Banias îi este teamă de singurătate

Lipsa cifrei 7 din numerograma zilei de naştere ne dă de veste şi că cel mai teamă îi este de ceea ce ar putea descoperi cumva în conştiinţa sa, dincolo de lacătele grele care ascund secrete bine păzite. Căci este dincolo de orice dubii un bun păstrător de secrete şi un jucător neînfricat, deşi nu pare. El joacă tare şi bine calculat. Orice risc este întors şi răsucit; are în numerograma zilei de naştere linia inteligenţei, 136. Dacă ceva ar putea scârţâi undeva, se întâmplă de la capitolul comunicare. O mare dificultate pentru un politician. Lipsa cifrei 2 ne arată cum la această materie rămas-a corigent. Îi place în înalta societate, se descurcă în mediile sale, vrea acolo printre cei puternici, doar că nu poate transmite, nu ştie asculta. Există pârdalnicul de 2 în cifra de tensiune, care povesteşte despre un soi ciudat de surditate.

E surd la sfaturi şi mut când ar trebui să fie diplomat

Altfel, ştie să muncească pe brânci, să fie dur, chiar şi cu el, să uite că are o inimă când are afaceri de făcut. Nu se poate preface şi, mai mult, de vrea să mintă, se blochează. Mai bine tace. Altfel este prins. Se aprinde repede, poate deveni intolerant. Dacă îi eşti aproape când îi este greu, ai şansa ca la nevoie să te ajute. Din graficul temperamentului aflăm că preocupările legate de carieră sunt pe primul plan şi că în orice relaţie s-ar afla, de afaceri sau de dragoste, va încerca mereu să fie în poziţie dominantă. Este însă un aliat loial la nevoie sau în situaţii de criză. În graficul temperamentului, la secţiunea mentală, apare cifra 8. Proiectele le va începe aşa cum este voia lui, le va continua doar alături de un partener pe care-l va conduce. Ideea este că are o inventivitate fără margini. Până la 59 ani se află într-o perioadă favorabilă, în care provocarea 1 îl împiedică se fie şef cu adevărat. Ar vrea, nu ar vrea, ba se încurcă, ba nu se poate. Între 44 şi 46 de ani, evenimentele din viaţa sa se tot schimbă, nimic nu va fi sigur, nimic nu va deveni semnat şi parafat pentru o perioadă stabilită. Iar între 46 şi 50 de ani, aflăm tot din numele complet (graţie unui calcul al evenimentelor), că se va hotărî să renunţe la unele funcţii, la relaţii care-l deranjează, se va descotorosi de tot ceea ce atârnă şi-l doare. Perioada va fi ceva mai dificilă. Va ieşi însă mai sigur pe el, cumva purificat.

Revenind la 2011, greu cu adevărat îi va fi lui Banias undeva prin luna aprilie

Lunile ianuarie şi octombrie nu vor fi nici ele uşoare. Atunci s-ar putea contura o schimbare esenţială, dar şi cumva o vindecare a sufletului. Se va simţi mai uşor, mai liber după ce vor fi trecut toate acestea.

Oricum se vor desfăşura evenimentele acestui an pentru Banias, va reuşi să se descurce. Oricât de încercat va fi, oricât vor crede unii sau alţii că totul se va fi terminat pentru el, în acest an cel puţin, răul nu va reuşi să-l atingă atât de mult cât ar dori unii, cât ar urmări alţii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii