Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Numerologic, George Maior Cristian, directorul SRI, este omul potrivit, la locul potrivit

ro

30 Mar, 2010 03:32 3317 Marime text

sri_-_george_maior.jpg 26 martie 1990 este data la care, prin decretul nr. 181, a fost înfiinţat Serviciul Român de Informaţii. Respectat, ocolit, uneori hulit, alteori privit cu teamă, însă mereu la datorie, SRI se ocupă de activităţi ca apărarea constituţiei, antiterorism şi contraterorism, contraspionaj, combaterea ameninţărilor transfrontaliere, securitate economică, supravegherea secretelor de stat şi, cu siguranţă, încă multe altele, neştiute şi nebănuite.

Director al SRI este, încă de la data de 04 octombrie 2006, George Cristian Maior, numit prin Hotărârea nr. 32 a Parlamentului României.

Născut la 16 iulie 1967, George Cristian Maior, este, din punct de vedere numerologic, omul potrivit, la locul potrivit.

Cu o cifră a destinului 1, din 1 şi 0, George Maior este un şef adevărat, cu orgolii, cu hachiţe, mândru şi curajos, inventiv, metodic şi original.

Nu-i uşor de suportat

Poate fi insensibil şi rece, încăpăţânat şi egoist. Este adevărat că este hotărât şi pretenţios, uneori agresiv şi dominator, întotdeauna raţional. Este posibil să verifice dacă ordinele date i-au fost executate. Cifra zilei de naştere, 16, ne dezvăluie capacitatea de a se autocenzura. Trăieşte mai mult în lumea sa (nu se ştie care), decât printre semenii săi. Tăcut, chibzuit, intuitiv, aproape paranormal, calculat şi implacabil, poate crea impresia că este permanent morocănos. Este doar discret, filosof, singur. Este posibil să-l deranjeze aglomeraţia.

 

66

9

     

11

 

77

Numerograma zilei de naştere ne arată că este un orator desăvârşit şi temut. Ar fi putut ajunge psiholog, preot, avocat, procuror, profesor. Permanent îngrijorat, are nevoie de familie. Este adevărat este aproape cicălitor. Cei doi de 7 din numerograma zilei de naştere dau de veste că este genul de persoană care se poate sacrifica pentru o idee, un crez, o persoană.

Se poate arunca în săbii, de este nevoie

Cifra 2 nu există, contează doar propria opinie. Ale celorlalţi aproape că nici nu le aude. Norocul i-l aduce în prag doar numele Cristian. Altfel, ştie că munca este singura sa şansă. Numele complet are o vibraţie 8 - comportamentul său este acela al omului puternic şi conştient de acest lucru. Înţelept şi spiritual, atent la detalii, poate deveni, în anumite situaţii, fermecător şi înţelegător. Deosebit de ambiţios, este evident că singurul care are şi va avea vreodată dreptate este George Maior. Respectuos, dar adesea ţâfnos, trebuie să ai mare grijă cum i te adresezi şi cum te comporţi. Deşi nu ţine la bani în mod neapărat îi tratează cu respectul necesar, conştient fiind de puterea lor. Este dictatorial, dar şi genul de protector permanent. Poate avea viziuni despre care să nu pomenească niciodată nimic, vise premonitorii şi o relaţie deosebită cu Divinitatea. Ermetic, nu spune niciodată nimic. Ce îşi doreşte directorul SRI, Maior? Să fie mai responsabil, să-i fie ascultate sfaturile şi să poată observa mai multe, să fie mai atent - cifra vocalelor 6. Cum este perceput? Ca un diplomat desăvârşit, dar şi prieten de nădejde - cifra consoanelor 2.

Se pare că cine ştie, ştie, cine alege, alege şi nimic nu este la întâmplare, cum le place lor să spună. De remarcat că Maior spune adevărul şi nu înţelege de ce ar trebui să mintă.

Se cenzureză cu o putere de invidiat.

Farmecul meseriei lor (al celor ce lucrează în SRI) este că nu sunt nevoiţi să-şi pună cagulă pe ochi ca să nu îi vedem. Se arată atât de la faţă încât ai impresia că se ocupă cu altceva.

Surpriza, în ceea ce îi priveşte pe directorul SRI, vine de la cifra energetică

Ea ne arată ce poate realiza cel mai bine în viaţă. Cifra energetică pune în valoare ce poate fi realizat din acele lucruri la care predispun efectele combinate ale cifrei destinului şi ale cifrei numelui complet. Vibraţia Cifrei energetice a lui Maior George este 9. Adică durul, implacabilul, raţionalul George Maior este dincolo de ceea ce am spus până acum, un romantic, teatral, milos, generos, filantrop care adesea simte că este împovărat de griji? Acum, asta e! Am spus-o! Cu siguranţă nu este simplu! Cum i-o fi lui în pielea sa? Mai bine să nu întrebăm, să nu fim curioşi! Este totuşi directorul SRI, pentru care anul 2010 are o vibraţie 8. Adică putere de muncă, ambiţie, luptă permanentă. Este un an potrivit pentru ascensiune şi câştiguri financiare. Deşi sunt lucruri care ar trebui ascunse, dar de acestea se ocupă SRI, eu pot spune că nevoia de a se întrece este atât de mare încât este permanent în căutarea motivaţiilor. Se află unde trebuie. Evident, întotdeauna se putea mai bine, mai mult şi mai frumos. Dacă nu este nimeni în preajmă, nicio problemă! Se ceartă George Maior cu George Maior şi se descurcă excelent.

Are mereu ceva să-şi reproşeze

Luni grele vor exista. Ianuarie a trecut, dar urmează octombrie. Aprilie aduce nervi, călătorii, secrete, riscuri mai multe, dureri de cap, tensiune. Iunie - schimbarea bate la uşa sa. De el depinde să o primească.

Perioada care va ţine până la 62 de ani, mai exact de la 35 la 62 ani, are o vibraţie 7. Cupola acestei vibraţii îl va face mai inaccesibil, mai ciudat, mai ciufut, mai diferit, mai aproape de Dumnezeu şi necunoscut decât de ceea ce vedem noi. Dorinţa de a înţelege şi pătrunde misterul, necunoscutul este permanentă şi atât de puternică încât nu se poate abţine de la a ridica Vălul.

Data de naştere a SRI ne arată că, în urmă cu 20 ani, s-a născut un Făt-Frumos cu o vibraţie 9, din 2 şi 7.

Adică un Făt-Frumos, deştept, milos, secretos, bun prieten, devotat, care va avea opinii bine determinate şi de neschimbat, pentru care lucrurile sunt clare: bun - rău, prieten - duşman, alb - negru. Cu treceri bruşte de la o stare la alta şi fără a-şi anunţa schimbările, SRI pare să fie copilul şi apărătorul de care noi toţi avem nevoie: blând, dar tăcut şi misterios, iubind oamenii şi făcând binele fără a da de veste, analitic şi intuitiv, nu poate fi luat prin surprindere. Să ne trăiască!

Milena FARCAŞ

www.numeremilena.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii