Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Numerologia ne dezvaluie Actorul Vasile Cojocaru ar fi trebuit sa ia o pauza de aproximativ un an

ro

21 Jan, 2010 03:43 3930 Marime text

des.jpgVASILE COJOCARU
Data naşterii 17 ianuarie 1950

Actor, profesor, poet, Vasile Cojocaru a plecat din această lume în ziua de 20 ianuarie 2010. Numerologia ne poate şopti care sunt momentele dificile din viaţa fiecăruia. Unii ascultă şi nu înţeleg, unii înţeleg şi nu ţin cont, pe alţii nu-i interesează. Numerologia lângă noi, prietenă de nădejde.

Din punct de vedere numerologic, perioada cea mai dificilă pentru Vasile Cojocaru ar fi luat sfârşit după ce ar fi împlinit 61 ani.

De la 57 ani vibraţia acestei perioade a fost 6. Teoretic una bună pentru el, cifra destinului său fiind 6. Mai presus de propria persoană, în intervalul de după 57 ani, era familia, pe tărâmul căreia ar fi putut apărea niscaiva confruntări. Eforturile creatoare, responsabilitatea, darul de a-i îndruma pe ceilalţi, calităţile de dascăl erau sporite. Anul 2010 pentru Ică Cojocaru a avut o vibraţie 3. Teoretic un an încărcat de noroc. Cum însă norocul nu prea l-a însoţit pe parcursul vieţii această vibraţie 3 a adus cu sine agitaţie, nelinişte, idei deosebite, har, dar şi eventuale crize nervoase, dureri de cap, atacuri cerebrale, hipertensiune. Luna ianuarie avea o vibraţie 4. Cojocaru nu s-a menajat mai deloc. În această lună simţea nevoia să pună totul la punct. Să verifice, să consolideze proiecte, să stabilească ce va face şi încotro va acţiona.

Ziua de 20 cu o vibraţie 6 pentru profesorul Cojocaru era mai potrivită pentru a sta pe lângă casă. Cum însă este şi o zi a responsabilităţii excesive, a ales, dascăl fiind, deosebit de implicat în tot ceea ce făcea, să meargă la serviciu. Este posibil ca, la un moment dat, să-i fi trecut prin minte că nu ar vrea să meargă nicăieri. La nivel planetar există vibraţii universale care ne influenţează pe toţi şi, care, cumulate cu cele personale îşi pun amprenta asupra calităţii zilelor noastre, mai bune sau mai rele, cum ne place să spunem. Anul universal cu vibraţie 3 a accentuat agitaţia, luna universală cu vibraţie 4 a intensificat efortul şi dorinţa de a planifica totul iar ziua universală cu vibraţie 6 a adăugat dorinţa de a-şi îndeplini misia. De remarcat: atât anul cât şi ziua şi luna personale sunt identice cu cele universale ceea ce înseamnă că pe tot parcursul vieţii sale, zilele bune au fost extraordinare iar celelalte erau aproape devastatoare. Doar numele complet, cu vibraţiile periodice şi momentele cruciale ori perioadele îl apărau atât cât se putea.

Vasile Cojocaru ar fi trebuit să ia o pauză de aproximativ un an.

Anticii şi urmaşii lor au cercetat cum influenţează data naşterii sănătatea oamenilor şi ulterior remediul natural pentru fiecare afecţiune în parte.

Funcţie de cifra destinului şi de ziua de naştere conform scrierilor putem încerca să ne ferim de bolile la care suntem predispuşi. Vasile Cojocaru avea o cifră a destinului 6, din 2 şi 4 şi ziua de naştere 17. Bolile tractului digestiv, afecţiunile hepatice, reumatismul, migrenele iar către bătrâneţe afecţiunile cardiace şi circulaţia defectuoasă a sângelui l-ar fi putut chinui. Cum nu am cunoştinţe medicale este posibil să greşesc vizavi de numele corect al fiecărei afecţiuni.

Fiecare suntem datori cel puţin cu o moarte. Putem însă încerca să îndepărtăm cât mai mult momentul. Numerologia ne învaţă când avem şansa aceasta şi că putem lua măsuri suplimentare.

Vasile Cojocaru a ales să ardă până la capăt, să muncească până la epuizare să îşi iubească meseria şi semenii până dincolo de această lume.

Cifra destinului său ne dezvăluie un iubitor de artă, de frumos, un dascăl, un prieten de nădejde, curios, grijuliu, băgăreţ, pofticios, uneori depresiv, alteori certăreţ şi vanitos, întotdeauna însă practic, muncitor, disciplinat. Talentat, scria frumos. A vrut să fie actor - a fost unul deosebit. A scris - şi asta i s-a potrivit. Ar fi putut face aproape orice de la dans şi până la pictură dacă îşi propunea acest lucru. Adeseori sever, vulnerabil însă şi hiperemotiv, putea negocia cu iscusinţă. Nu era chip să-l convingi că ceea ce el vede a fi roz este albastru. Întotdeauna foarte ferm şi deosebit de sigur pe opiniile sale, avea un fel ciudat de a judeca. Te vedea şi, în secunda următoare ştia dacă vei lucra cu el sau nu, ce poţi şi ce nu eşti capabil. Pe scurt, te iubea sau nu. Te accepta pe loc sau nu aveai nicicând vreo şansă. Ambiţios, luptător de gherilă, rezistent în general când era într-o dispută nu se liniştea până când nu arăta că lucrurile sunt aşa cum spune el. Era musai să se contrazică, nu conta cu cine şi nici de ce. Adesea se certa el cu el pentru că întotdeauna este loc de mai bine. Misia lui pe acest pământ a fost aceea a „iubirii universale", aceea de a-i iubii pe toţi, cu defecte şi calităţi. Greu! Numele complet ne oferă informaţii despre comportament. Cifra numelui complet era 1 - comportament de şef. Foarte hotărât Ică Cojocaru îşi urma drumul indiferent de consecinţele ulterioare. Putea avea presentimente.

Pentru a supravieţui, Vasile Cojocaru ar fi avut nevoie de un an de linişte, fără muncă, fără emoţii, fără alergătură, planuri, proiecte. El a ales munca, implicarea totală. Cred că ştia ce riscă. Viaţa sa nu ar fi avut sens altfel. Şi asta ştia.

MILENA Farcaş

www.numeremilena.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Elena 23 Jan, 2010 00:45 regret enorm faptul ca nu mai este......ca nu l-am mai vazut jucand de mult timp...ca nu i-am citit cartile....ca nu i-am mai auzit vocea rasunand pe scena.....l-am admirat ! si puteam sa fac mai mult ! puteam macar sa-i spun cand il intalneam rareori pe strada ca este un actor remarcabil ! cat de mult mi-as dori sa vad acum o piesa in care joaca. ani de zile as fi putut si nu am facut asta...iar de azi incolo nu va mai fi posibil acest lucru!!!!!!!!!!!! e trist...... Condoleante familiei !
  • Dumitru G.Sin 21 Jan, 2010 11:48 Condoleante familiei ,din partea unui fost coleg de liceu si prieten,Dumnezeu sa-l ierte !
  • Dumitru G.Sin 21 Jan, 2010 11:42 Condoleante familiei , din partea unui fost coleg de liceu si prieten,Dumnezeu sa-l ierte pe Ica !!!