Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:12 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Numărul angajaţilor din vămi din partea ANSVSA va crește. Un post vacant și la Constanţa (VIDEO)

ro

08 Jun, 2022 16:05 1417 Marime text
Purtătorul de cuvânt al Guvernului României, Dan Cărbunaru, sursa foto: Facebook/ Guvernul României

Numărul angajaţilor din vămi din partea Autorităţii Naţionale Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) va creşte cu 25, în contextul intensificării activităţii la frontieră, a decis, miercuri, 8 iunie, Guvernul României.
 

„Nevoia suplimentării numărului de posturi al angajaţilor din vămi din partea ANSVSA a generat această hotărâre, care suplimentează cu 25 posturile aferente direcţiilor sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor la nivel judeţean, care au în structura lor posturi de inspecţie la frontieră.

Aceste posturi sunt necesare efectuării activităţilor de control oficial ale ANSVSA pentru a gestiona în mod corespunzător volumul mare de activitate la frontieră, ca urmare a crizei din Ucraina", a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru.


Dan Cărbunaru a menţionat că posturile au fost distribuite în felul următor: Halmeu (3 posturi), Siret (4 posturi), Vişan Dorneşti (3 posturi), Stânca-Costeşti (4 posturi), Sculeni (2 posturi), Albiţa (2 posturi), Constanţa (1 post), Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” (1 post), Moraviţa (1 post), Galaţi (1 post), Isaccea (2 posturi), Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca (1 post).




Purtătorul de cuvânt a menţionat că hotărârea adoptată miercuri de Guvern modifică anexa nr. 2 a HG 1415/2009 privind organizarea ANSVSA şi a unităţilor din subordinea acesteia, în contextul unei creşteri importante a volumului de activitate la frontieră, în urma agresiunii militare ruse din Ucraina. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii