Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:50 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuclearelectrica Melania Amuză, numită în funcția de Director General al RoPower Nuclear SA

ro

02 Oct, 2023 10:44 1012 Marime text



SN Nuclearelectrica SA (“SNN”) informează actionarii și investitorii că, începând cu data de 01.10.2023, Contractul Individual de Muncă al Melaniei Amuză, în calitate de Director General Adjunct Comercial și Dezvoltare al SN Nuclearelectrica SA, încetează ca urmare a numirii Melaniei Amuză în funcția de Director General al RoPower Nuclear SA, compania de proiect pentru dezvoltarea Proiectului Reactoarelor Modulare Mici (SMR), deținută de Nuclearelectrica și Nova Power & Gas (parte a Grupului E-Infra), începând cu data 01.10.2023.

În calitate de Director General Adjunct Comercial și Dezvoltare al SN Nuclearelectrica SA,  Melania Amuză a coordonat proiectele majore ale companiei, Retehnologizarea Unității 1, Proiectul Unităților 3 și 4, Proiectul Instalației de Detritiere și Proiectul reactoarelor modulare mici, dar și alte proiecte de investiții ale SNN, precum proiectul izotopilor medicali. În cadrul companiei RoPower, Melania Amuză va coordona dezvoltarea proiectului SMR NuScale de la Doicești, România.

Melania Amuză este absolventă a Universității București – Facultatea de Drept și a programului de educație executivă “Advanced Management Program pentru Directori” al IAE Business School, Buenos Aires, Argentina. Cu o experiență de 25 de ani dintre care peste 10 ani în funcții de conducere în cadrul unor companii multinaționale cu afaceri în România în domeniul energiei și oil&gas, doamna Amuză a gestionat mari proiecte de investiții, securizare de finanțare și M&A, în special în domeniul energetic.

În cadrul SNN, Melania Amuză a gestionat proiectele complexe de investiții, securizarea finanțării, strategia comercială a companiei în relație cu piață de energie. Nuclearelectrica ii mulțumește doamnei Melania Amuză pentru profesionalism, implicare și rezultate pe perioada ocupării funcției de Director General Adjunct Comercial și Dezvoltare.


Citește și

Societatea Națională Nuclearelectrica SA cumpără echipamente de protecție respiratorie de peste 3,29 de milioane de euro (DOCUMENT)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii