Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:51 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi reguli de circulație vor fi instituite pe strada Prelungirea Traian. Cum se va circula în zonă

ro

15 Jan, 2024 17:08 1400 Marime text
Sursa foto: Primăria ConstanțaÎncepând de miercuri, 17 ianuarie, se reorganizează numărul de benzi de circulație a autovehiculelor pe strada Prelungirea Traian. Astfel, o bandă de circulație din două, dinspre bulevardul 1 Mai spre strada Prelungirea Traian, va fi alocată traficului rutier de pe sensul de mers opus.

Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, decizia a fost luată cu scopul fluidizării traficului rutier și de mărire a gradului de încărcare a autovehiculelor care așteaptă la semaforul din intersecția străzii Prelungirea Traian și bulevardul 1 Mai. Implementarea acestei măsuri se realizează cu aprobarea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța- Serviciul Rutier, având avizul Comisiei de Circulație.

„Lucrările de montare a indicatoarelor rutiere și de aplicare a noilor marcaje rutiere sunt executate de angajații Confort Urban.

Facem apel către conducătorii auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră“ - au mai precizta reprezentanții Primăriei Constanța.

Citește și: 

De astăzi, un tronson al străzii Ciprian Porumbescu și-a schimbat regimul de circulație
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii