Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:40 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi misiuni ale pompierilor militari români, în Grecia

ro

27 Aug, 2021 10:18 1474 Marime text
  • Astăzi, misiunile din zona Megara vor continua, iar pompierii militari români vor acționa pentru îndepărtarea posibilelor focare ascunse, ținând cont că riscul de incendiu în zonă rămâne unul ridicat (categoria de risc 4).
Joi dimineață, ofițerul de legătură elen a direcționat toate forțele române disponibile în zona localității Megara, unde pompierii militari au desfășurat misiuni de supraveghere, monitorizare și lichidare a focarelor ascunse.

„Echipajele noastre au fost împarțite în trei sectoare de intervenție, toate misiunile fiind realizate în cooperare cu pompierii eleni”, spun reprezentanții IGSU.


La fața locului, a fost operaționalizat Punctul de comandă mobil, pentru o coordonare optimă a echipajelor din teren.

De asemenea, echipa de monitorizare aeriană a activat drona și a desfășurat activități specifice. Alături de specialiștii români, a ridicat drona și o echipă de monitorizare aeriană elenă.

Astăzi, misiunile din zona Megara vor continua, iar pompierii militari români vor acționa pentru îndepărtarea posibilelor focare ascunse, ținând cont că riscul de incendiu în zonă rămâne unul ridicat (categoria de risc 4).

Sursă foto: Facebook.com / IGSU - Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii