Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:47 18 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi acțiuni de deratizare în municipiul Constanța

ro

21 Jul, 2020 13:21 695 Marime text
  • Noi acțiuni de deratizare în municipiul Constanța
Primăria Municipiului Constanța a reluat ieri acțiunile de deratizare necesare pentru menținerea sănătății întregului oraș.

Zilele acestea se amplasează momeli toxice în locuri inaccesibile populației pentru protejarea sănătății constănțenilor,conservării și protecției mediului înconjurător.Momelile conțin substanțe care respectă normele aprobate de Ministerul Sănătății și sunt amplasate în toate zonele orașului inclusiv în parcuri,promenade,scuaruri și platforme de deșeuri.

Reprezentații primăriei roagă cetățenii să respecte în totalitate inscripțiile existente pe stațiile de intoxicare pe care le reperează în parcuri sau zone verzi și interzic ridicarea momelilor de la locurile în care au fost amplasate, pentru preîntâmpinarea eventualelor accidente.

Totodată, primăria amintește faptul că persoanele juridice și fizice din municipiu au obligația să efectueze deratizarea imobilelor,incintelor și gospodăriilor pe care le dețin cu substanțe adecvate ori de câte ori este necesar.

Andreea Constantin este studentă în anul I la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității din București.

Ti-a placut articolul?

Comentarii