Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:29 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi acțiuni ale polițiștilor în stațiunea Eforie

ro

21 Aug, 2022 15:57 1120 Marime text
Acțiuni ale poliției, imagine cu rol ilustrativ, foto: IPJ Constanța Polițiști din cadrul Poliției stațiunii Eforie, împreună cu jandarmi și polițiști locali au desfășurat activități pentru prevenirea și combaterea comerțului ilicit în stațiunea Eforie.

Deasemenea, oamenii legii împreună cu jandarmi au desfășurat activități pentru prevenirea și combaterea tulburării ordinii și liniștii publice, a consumului de băuturi alcoolice în spațiul public și a cerșetoriei în stațiunea Eforie.


Oficial de la IPJ Constanța 

Acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale de comerț
 
La data de 20 august a.c., polițiști din cadrul Poliției stațiunii Eforie, împreună cu jandarmi și polițiști locali au desfășurat activități pentru prevenirea și combaterea comerțului ilicit în stațiunea Eforie.

Astfel, au fost legitimate peste 20 de persoane.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 8 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 7.000 de lei, dintre care 4 la Legea 61/1991.
 



Acțiune pentru prevenirea și combaterea tulburării ordinii și liniștii publice
 
La data de 20 august a.c., polițiști din cadrul Poliției stațiunii Eforie împreună cu jandarmi au desfășurat activități pentru prevenirea și combaterea tulburării ordinii și liniștii publice, a consumului de băuturi alcoolice în spațiul public și a cerșetoriei în stațiunea Eforie.

Astfel, au fost legitimate peste 20 de persoane, fiind oprite, pentru control, peste 20 de vehicule.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 3 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 2.000 de lei, dintre care 2 la Legea 61/1991 și 1 la O.U.G. 195/2002.

Totodată, a fost reținut, 1 certificat de înmatriculare.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii