Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:39 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nocturna din incinta complexului sportiv „Gheorghe Hagi“ va intra în reparaţii

ro

03 Oct, 2019 00:00 1726 Marime text

Primăria municipiului Constanţa, prin Direcţia Tehnic Administrativ, consultă piaţa privind solicitarea de soluţii tehnice incluzând şi oferte de preț pentru achiziția lucrărilor de reparații la nocturnă din incinta complexului sportiv „Gheorghe Hagi”.


Nocturna este amplasată în incinta complexului sportiv „Gheorghe Hagi” situat pe str. Primăverii nr. 2-11. Instalaţia de nocturnă se compune din 4 stâlpi, corpurile de iluminat, tabloul general şi cablaje de la tabloul general la corpurile de iluminat. Potrivit anunţului, administraţia locală solicită următoarele: înlocuirea bucăților de cablu deteriorate,10 becuri de mare putere similare cu cele montate şi reparaţii necesare la tablourile electrice.


Se solicită soluții tehnice cu respectarea prezentului anunț şi oferte de preţ. Orice persoană interesată poate vizita amplasamentul în zilele de luni-vineri între orele 08.00-16.00.
Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite soluții tehnice la sediul Primăriei municipiului Constanta, b-dul Tomis nr. 51.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii