Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:30 04 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Niciun candidat nu a promovat proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcţiei de director al ABADL

ro

30 May, 2017 18:04 6729 Marime text
Administraţia Naţională Apele Române a publicat rezultatele probei scrise din cadrul concursului pentru ocuparea funcţiei de director al ABADL.

​Astfel, din cei trei candidaţi rămaşi în cursă după selecţia de dosare, au participat la examenul scris doar doi, Gheorghe Babu şi Hristu Uzun. Niciunul dintre cei doi nu a promovat examenul scris, Gheorghe Babu fiind notat cu 45.1 puncte din 100, iar Hristu Uzun a obţinut doar 25.2. Ambii au fost declaraţi respinşi la rpoba scrisă. Au contestat rezultatul amândoi candidaţii dar le-a fost respinsă contestaţia.

Reamintim că la selecţia de dosare Dănuţ Ungureanu a fost declarat respins pentru că nu îndeplineşte condiţiile specifice de participare la concurs, mai exact nu are 10 ani vechime în specialitatea studiilor şi minimum 5 ani vechime în domeniul gospodărirea apelor.

De asemenea, George Papari a fost respins pentru că nu îndeplineşte condiţiile specifice de participare la concurs, mai exact nu are calificare în "construcţii hidrotehnice, hidroenergetică, energetică, îmbunătăţiri funciare, ingineria mediului". În plus nu are 10 ani vechime în specialitatea studiilor şi minimum 5 ani vechime în domeniul gospodărirea apelor.

La selecţia de dosare au fost declaraţi admişi Gheorghe Babu, Stelică Hagi şi Hristu Uzun, dar ulterior niciunul nu a promovat examenul. 

Pentru a putea participa la concurs, candidaţii trebuie să aibă studii superioare de lungă durată, dar şi: calificări:  construcţii  hidrotehnice,  hidroenergetică,  energetică, îmbunătăţiri funciare, ingineria mediului; experienţă: vechime în specialitatea studiilor de zece ani, din care minimum cinci ani în domeniul gospodării apelor; operare PC: Pachetul Microsoft Office (Word, Excel, Access, Power Point), Internet Explorer, Outlook; trebuie să fie capabili să elaboreze şi susţină un plan de management al Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral (strategie pentru îmbunătăţirea activităţii de gospodărire a apelor).

Având în vedere că niciun candidat nu a mai rămas în cursă, cel mai probabil se va organiza un nou concurs. 

Am încercat să luăm un punct de vedere de la Apele Române referitor la acest concurs dar nu a răspuns nimeni la telefon, programul fiind până la ora 16.30. 

UPDATE. 31 mai 2017 

Contactaţi telefonic, reprezentanţii Biroului de Resurse Umane din cadrul Administraţiei Apele Române ne-au declarat că cel de-al treilea candidat, Hagi Stelică, nu s-a prezentat la proba scrisă. Referitor la organizarea unui nou concurs, aceştia au declarat că se vor urma prevederile legale. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii