Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:58 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

New entry la conducerea Complexului Muzeal Consiliul Judeţean Constanţa decide azi ce primării vor primi bani din cotele defalcate

ro

05 Apr, 2012 00:00 1796 Marime text
sedinta-sedintacjc014.jpgCJC dezbate azi proiectele privind repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale a procentului de 20% din sume defalcate din cota de 18% din impozitul pe venit, precum şi a procentului de 20% din sume defalcate din TVA pe trimestrul II al anului 2012.

Consiliul Judeţean Constanţa se reuneşte, astăzi, într-o şedinţă ordinară. Pe ordinea de zi sunt incluse 48 de proiecte de hotărâre. Ne putem însă aştepta la o ordine de zi suplimentară, căci se pare că Adrian Mînăstireanu va fi înlocuit de la conducerea Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, el fiind de altfel în perioada de preaviz. Locul său va fi luat de medicul veterinar Adrian Bâlbă.

sedintacjc022.jpgPrimul proiect de pe ordinea de zi a şedinţei de CJC de azi se referă la acordarea titlului de cetăţean de onoare al judeţului Constanţa Elenei Frîncu, fostul director executiv al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret. Cât despre celelalte proiecte, cel puţin două sunt extrem de importante. Este vorba despre proiectele cu numerele 46 şi 47 de pe ordinea de zi. Primul se referă la repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale a procentului de 20% din sume defalcate din cota de 18% din impozitul pe venit pentru susţinerea programelor de dezvoltare locală, a proiectelor de infrastructură şi a programelor cu finanţare nerambursabilă pe anul 2012. Cel de-al doilea este legat de repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale a procentului de 20% din sume defalcate din TVA pe trimestrul II al anului 2012 pentru susţinerea programelor de dezvoltare locală şi pentru proiecte de infrastructură. De remarcat este că cele două proiecte nu au fost publicate pe site-ul CJC. Menţionăm că nici proiectul cu numărul 48, referitor la rectificarea bugetului judeţean pe anul 2012, nu a fost publicat până ieri după-amiază pe site-ul instituţiei conduse de Nicuşor Constantinescu. Printre celelalte proiecte se regăsesc un proiect de hotărâre privind preluarea unui imobil - teren în suprafaţă de 29.475 metri pătraţi, aflat în domeniul public al municipiului Medgidia, din administrarea Consiliului Local Medgidia în administrarea CJC, în vederea realizării proiectului „Sistem de Management Integrat al Deşeurilor în Judeţul Constanţa", precum şi unul referitor la preluarea în administrarea CJC a unui teren din domeniul privat al comunei Lumina, aflat în administrarea Consiliului Local Lumina, în suprafaţă de 18.492 de metri pătraţi, în scopul realizării obiectivului „Parc eolian Lumina".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii