Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:24 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Neversea 2023 Se va da startul festivalului! Recomandările jandarmilor din Constanța pentru participanți

ro

06 Jul, 2023 15:00 1077 Marime text

foto: Jandarmeria Mobilă Constanţa
În mai puțin de 2 ore se va da startul celui mai mare festival european de muzică electronică organizat pe plajă și anume - „Neversea 2023”.

La fel ca la edițiile anterioare și anul acesta este așteaptă prezența unui număr foarte mare de participanți veniți atât din țară cât și de peste hotare.

Pentru a se asigura că toți participanții la festival vor avea parte doar de amintiri plăcute, Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanța, ca instituție responsabilă cu măsurile de ordine și siguranță la acest eveniment, sprijinită de Gruparea Mobilă Bacău, dar și de celelalte instituții din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, va fi prezentă atât în zona de desfășurare, cât și pe traseele de deplasare ale participanților., transmite Jandarmeria Mobilă Constanţa. 

Astfel, cei peste 200 de jandarmi care vor acționa zilnic în cadrul patrulelor pedeste, echipajelor auto sau în civil, sunt garantul siguranței dumneavoastră, dar și al unei intervenție prompte și calificate în situația apariției unor încălcări ale normelor legale.


Iată recomandările făcute de Jandarmeria Mobilă Constanţa: 

Pentru ca acest festival mult așteptat să nu fie umbrit de momente mai puțin plăcute, vă rugăm să țineți cont de următoarele recomandări:

-Cumpărați bilete numai din locurile special amenajate sau site uri specializate;
-Aveţi grijă de bunurile pe care le aveţi asupra dumneavoastră;
-Fiţi prudenţi în relaţiile cu persoanele cunoscute întâmplător;
-Nu acceptaţi băutură, ţigări sau alimente de la persoane necunoscute despre care aveţi puţine informaţii ori pe care le-aţi întâlnit de puţin timp;
-Nu consumaţi alcool în exces ori substanţe interzise şi nu vă lăsaţi angrenaţi în dispute verbale care pot degenera;
-Nu faceți baie în mare pe timpul nopții;
-Dacă vă deplasaţi cu maşina în zona de desfășurare a festivalului, respectaţi indicaţiile forțelor de ordine și nu lasăți la vedere, în autoturisme, bunuri de valoare.
-Atunci când sunteţi martorii unor fapte antisociale sau aţi fost victima unei infracțiuni, nu ezitaţi să vă adresaţi celui mai apropiat echipaj de jandarmi sau să apelaţi gratuit numărul unic de urgenţă „112” .
 
Citește și:  Lucruri interzise la Neversea 2023. Lista obiectelor cu care nu ai voie să vii la festival
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii