Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:19 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nemulțumirea șoferilor Nodul rutier de pe Autostrada A4 către Poiana, județul Constanța, în continuare închis traficului rutier (galerie foto+video)

ro

05 Nov, 2021 17:21 7839 Marime text
Deși finalizat de mai bine de doi ani, nodul rutier de pe Autostrada A4 către localitatea Poiana, județul Constanța nu este nici în prezent redat traficului rutier. 

La ieșirea de pe A4 în nodul rutier care duce către singurul sens giratoriu suspendat realizat în România peste o autostradă, sunt amplasate balize care interzic circulația pe drumul care urcă în sensul giratoriu. 

În plus, a fost amplasat și un indicator care specifică faptul că drumul este închis circulația. 

Pe de altă parte, la intrarea în nodul rutier de pe drumul care vine de la Poiana către Autostradă, probabil supărați că li se interzice accesul pe drumul de mare viteză, conducătorii auto au dat la o parte balizele care le interzic accesul și urcă nestingheriți în sensul giratoriu și ulterior pe A4. 

Oamenii sunt nemulțumiți și nu înțeleg de ce de atâta vreme nu s-a găsit o soluție pentru a li se permite intrarea și ieșirea de pe Autostradă. 

Acum doi ani era problemă că drumul către Poiana nu era asfaltat și nu se găsea o sopluție concretă pentru a se remedia această problemă. Acum, din imaginile surprinse astăzi acolo se observă că drumul este asfaltat și nu ar mai exista nicio problemă pentru a se deschide nodul rutier de la Poiana. 

Modernizarea DC 89 către Poiana a fost demarată în septembrie 2020 și a fost finalizată, dar cu toate acestea șoferii se văd nevoiți să fenteze legea pentru a reduce din traseul pe care îl au de parcurs. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii