Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:56 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nava PMn 274, ancorată în Portul Militar Constanţa, va fi modernizată (document)

ro

24 Sep, 2018 00:00 3284 Marime text
Ministerul Apărării Naţionale - Unitatea Militară 02022 Constanţa anunţă organizarea şi desfăşurarea unei licitaţii pentru modernizarea unei nave.
 
Contractul „Servicii de modernizare a navelor“, în valoare estimată de 843.410,77 de lei fără TVA, presupune modernizarea instalaţiei frigorifice la nava PMn 274. Locul de bazare a navei este Portul Militar Constanţa. Licitaţia va avea loc pe data de 23 octombrie. Ofertanţii vor depune o garanţie de participare în valoare de 8.400 de lei, iar garanţia de buna execuţie este de 10% din valoarea contractului fără TVA.
 
Societăţile ofertante vor depune lista cu principalele servicii prestate în ultimii cinci ani, din care să rezulte că au efectuat lucrări similare cu cele care fac obiectul contractului, în valoare cumulată egală sau mai mare decât 843.410,77 de lei, la nivelul unui contract sau al mai multor contracte. Pentru a îndeplini cerinţa de calificare, operatorii economici vor prezenta experienţa similară pentru servicii de reparaţii nave sau furnizare şi instalare instalaţii/echipamente navale. De asemenea, vor face dovada că deţin personal de specialitate considerat ca strict necesar pentru efectuarea serviciilor, respectiv: inginer frigotehnist - o persoană, inginer TCM - o persoană, lăcătuş - o persoană, sudor - 2 persoane, tâmplar - o persoană, electrician - o persoană.

Responsabili de atribuirea proceduri

Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul UM 02022, responsabile de atribuirea licitaţiei, sunt: conducătorul autorităţii contractante, Gîdiuţă Victor - comandant; membrii organelor decizionale ale autorităţii contractante ce au legătură cu procedura de atribuire - Munteanu Valentin - locţiitor comandant, Secrieru Marius - şef Centru de Sprijin Logistic pentru Resurse Materiale, Alexandru Florin Marius - contabil-şef, Preda Mădălina - consilier juridic şef. Alte persoane din cadrul autorităţii contractante ce pot influenţa conţinutul documentaţiei de atribuire şi/sau procedura de atribuire sunt: Pătraşcu Octavian, Ponov Lucian, Pîrvulescu Eugen, Ioachim Dan, Gavrilă Mihaela, Rusu Bogdan (membru de rezervă), Diaconu Alexandra (membru de rezervă), Herciu Andrei (membru de rezervă).
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii