Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:38 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nava fluvială MS Arosa Riva, sub pavilion Elveția, prima navă de pasageri care a tranzitat ecluza Agigea anul acesta (GALERIE FOTO)

ro

18 Apr, 2022 10:35 3409 Marime text
Nava fluvială MS Arosa Riva, aflată sub pavilion Elveția, a tranzitat ecluza Agigea. Foto: Facebook/CNACNCompania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile anunță că nava fluvială MS Arosa Riva, aflată sub pavilion Elveția, a tranzitat astăzi ecluza Agigea.

Potrivit CNACN, ambarcațiunea are 121 de pasageri la bord și a parcurs un traseu pe Dunăre, de la Viena către Constanța.

Aceasta este prima navă de pasageri care ecluzează în acest an.

Ulterior, nava fluvială de pasageri A Rosa Riva a făcut escală în Portul Constanța

Potrivit CN APMC, luni, 18 aprilie 2022, nava fluvială A Rosa Riva a sosit la terminalul de pasageri al Portului Constanța cu 121 turiști la bord. Aceștia sunt din Germania, Austria, Olanda, Luxemburg, Canada.

„Croaziera cu A Rosa Riva durează 16 nopți și include escale în porturile dunărene din 6 țări: Austria, Ungaria, Bulgaria, România, Slovacia, Serbia.
Nava A Rosa Riva, cu pavilion Elveția, are 4 punți, 100 de cabine și este deservită de un echipaj de 52 persoane. Are la bord un salon spa, bibliotecă, minigolf, sală de sport.
Nava a venit de la Oltenița și va pleca, de la Constanța, în această seară spre Giurgiu“ - au precizat reprezentanții CN APMC pe pagina de Facebook.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii