Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:25 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Muftiul Muurat Iusuf „Este de datoria noastră, a fiecărui individ, indiferent de credința sau de limba vorbită, să luptăm împotriva acestei pandemii“

ro

18 Oct, 2021 18:39 2215 Marime text
Muftiatul Cultului Musulman din România a transmis astăzi un mesaj în care precizează că cea mai importantă armă împotriva virusului Sars Cov 2 este vaccinul. 

Muftiul Muurat Iusuf a mers astăzi pentru a primi a treia doză de vaccin și i-a îndemnat pe ytoți membrii comunității să apeleze cu încredere la vaccin. 

„În contextul sanitar actual, este foarte important pentru fiecare dintre noi să avem grijă de noi și de cei din jur, să ne protejăm sănătatea și să facem același lucru și cu cei dragi. Anul acesta, virusul SARS-CoV-2, este mai contagios decât în urmă cu un an, dar acum avem cea mai rentabilă armă de a lupta împotriva lui: vaccinul! După ce a primit primele două doze de vaccin la începutul acestui an, șeful Cultului Musulman din România, muftiul Muurat Iusuf, merge astăzi pentru a primi a treia doză (booster), îndemnându-i totodată pe toți membrii comunității să apeleze cu încredere la vaccin, pentru a-și asigura o rezistență mai mare la virus“ - se arată în mesajul Muftiatului Cultului Musulman din România. 

“Vaccinul este în acest moment cea mai eficientă armă pentru a lupta împotriva pandemiei de COVID-19. Eu am ales să fac acum a treia doză pentru că am încredere în medici, în știință, în oamenii care au competența de a transmite mesaje referitoare la această problemă. Este de datoria noastră, a fiecărui individ, indiferent de credinta sau de limba vorbita, sa luptam impotriva acestei pandemii. Sănătatea, atât cea personala cât și a întregii societati în care traim, este cel mai de preț dar lăsat de către Bunul Creator. Vă îndemn pe toți să faceți același lucru pentru că doar așa vă protejați pe voi și pe cei dragi și doar așa vom redobândi normalitatea de dinainte de pandemie”, a transmis muftiul Muurat Iusuf.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii