Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:45 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Motive de bucurie pentru una dintre doamnele de seamă ale judeţului Primarul Ancuţa Belu îşi sărbătoreşte ziua de naştere

ro

28 Aug, 2014 00:00 3053 Marime text
Una dintre doamnele de seamă ale judeţului - un lider căruia localnicii i-au acordat toată încrederea şi un primar ales de mii de oameni - are motive de bucurie. Ancuţa Belu, şefa administraţiei publice locale din Mihail Kogălniceanu, îşi aniversează, astăzi, ziua de naştere.

În 2012, Ancuţa Belu a decis că este timpul pentru o schimbare în comuna Mihail Kogălniceanu. Iar localnicii au fost de acord cu ea, acordându-i votul majoritar. De atunci, putem spune, fără a exagera, că localitatea s-a schimbat radical. În bine.
De pildă, primarul Ancuţa Belu ştie cât de important este sfatul unei persoane cu experienţă de viaţă, de aceea a iniţiat un program prin care cei mai înţelepţi locuitori ai comunei să poată avea un cuvânt de spus legat de felul în care decurg treburile în administraţia locală. „Sfatul bătrânilor“ a devenit, astfel, un eveniment aşteptat şi savurat de cei mai în vârstă, dar şi de tinerii satului. Cât de curând, primarul îi va chema pe vârstnici la o nouă întrunire. Nici tinerii nu au fost neglijaţi de primar, pentru ei, gospodarul-şef având o mulţime de proiecte în derulare: locuri pentru construcţia unor case, locuinţe ANL, precum şi înfiinţarea unui centru modern de tineret, clădire care prinde contur pe zi ce trece, în faţa sediului Primăriei.

De sprijin au mai beneficiat Clubul Sportiv Mihail Kogălniceanu şi ansamblul de dans modern din localitate, care nu au întârziat să se facă remarcate prin numeroasele premii câştigate la multiple campionate şi concursuri naţionale. Cât priveşte planurile de viitor, se depun eforturi pentru ca la Mihail Kogălniceanu să funcţioneze un after-school. Instituţia educaţională va fi construită cu fonduri europene, într-una dintre clădirile Ministerului Apărării Naţionale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cetatean 28 Aug, 2014 00:10 La multi ani, stimata Doamna!Cel mai bun primar din cati a avut Kogalniceanu!O femeie puternica, corecta, cinstita si o mare familista!Era timpul sa fim rasplatiti cu un astfel de om!Ne-am saturat de primarul care BA era denegasit in primarie,care se inchidea in birou, care fugea pe la usa din spate cand apareau problemele!