Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:17 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Moş Crăciun, în „pericol"! Intervin pompierii de la ISU Dobrogea (galerie foto+video)

ro

18 Dec, 2016 16:34 3338 Marime text
În această seară, Moş Crăciun, însoţit de Rudolf, a vrut să aducă bucurie copiilor din Constanţa. Însă, din greşeală, nu a ajuns în Ţara Piticilor din Parcul Tăbăcărie, unde era aşteptat de cei mici, ci surpriză: a ajuns la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea!
 
Moş Crăciun va fi coborât cu o scară a pompierilor de pe turn şi, ulterior, se va deplasa în Ţara Piticilor cu o maşină a pompierilor.


 
În Ţara Piticilor este aşteptat, ca în fiecare seară, de toţi copilaşii.

Menţionăm că un băieţel de la un centru de plasament a primit, la sediul ISU Dobrogea, daruri de la Moş Crăciun.   

UPDATE 1, ora 16.46

În urmă cu câteva minute, într-un mod inedit, Moş Crăciun a plecat de la sediul ISU Dobrogea. El s-a aşezat pe un scaun care a fost montat pe maşina pompierilor.

După sosirea lui Moş Crăciun, copiii vor participa la spectacole-eveniment, vor învăţa lucruri utile şi vor participa la cursurile organizate special pentru ei în Atelierul de Dulciuri Magice, Atelierul de Jucării şi în Căsuţa lui Moş Crăciun. Şi bineînţeles, Moş Crăciun le va oferi daruri.

În parc răsună, spre încântarea celor mici, colinde de Crăciun. Tot aici, în Ţara pitiiclor, pot fi întâlnite zeci de personaje din poveştile îndrăgite atât de cei mici, cât şi de cei mari.

Reamintim că evenimentul Festivalul Iernii 2016 este gândit pentru copii (părinţii şi bunicii sunt şi ei invitaţi). Ţara Piticilor devine Tărâmul Magic al Crăciunului, populat cu personaje din poveşti. Publicul va deveni parte din poveste, participând activ la spectacole, alături de sutele de animatori şi personaje de basm.

Tărâmul Magic al Crăciunului este un eveniment susţinut de Primăria Municipiului Constanţa şi sprijinit de Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Constanţa, Gruparea Mobilă de Jandarmi „Tomis“ Constanţa, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“, Inspectoratul de Poliţie al Municipiului Constanţa. Timp de o lună, Ţara Piticilor devine centrul artistic, cultural şi spiritual activ al Constanţei, în cadrul acestui spectaculos eveniment-concept. Accesul este liber!

Sursa foto: ZIUA de Constanţa


Citeşte şi Râsetele copiilor din centrele de plasament ale Constanţei răsună în Ţara Piticilor (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii