Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:22 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări la Perla Venusului, din Mangalia!

ro

23 Dec, 2021 00:00 1455 Marime text
  • Modificări la Perla Venusului, din stațiunea din sudul litoralului
 
Agenția pentru Protecția Mediului a emis acordul de mediu pentru investiția propusă de titularul Perla Venusului, pentru un imobil din stațiunea Venus, municipiul Mangalia.
 
APM a decis că „nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului”, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Extindere, consolidare, remodelare, supraetajare și transformare construcții existente C1,C2, C4, C8 în hotel s+p+2e, cu restaurant, piscină, branșamente, grupuri sanitare, dușuri și utilitati”,  propus a se realiza în Mangalia, stațiunea Venus, str. Nicolae Iorga, nr. 16.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța din mun. Constanța, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.
   
Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 30.12.2021.
 
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Palace Hotel & Resort SRL supraetajează cu 4 niveluri hotelul din Venus
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii