Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:32 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în firma Slot Monitor SA, firmă controlată de CEO Newton, constănțeanul Dragoș Buriu

ro

27 Aug, 2022 16:18 3608 Marime text

 
  • Un prim aspect vizează înfiinţarea unui sediu secundar la adresa din Bucureşti, sectorul 1
În cadrul adunării generale a asociaţilor Slot Monitor SA, ce a avut loc la sediul societăţii în data de 20.07.2022, legal întrunită în conformitate cu art. 121 din Legea nr. 31/1990 privind societăţile comerciale, în prezenţa lui Buriu Dragoș, deţinând un număr de 999 părţi sociale/acţiuni, reprezentând 999,9% din capitalul social ai societăţii, şi Buriu Laura-Diana, deţinând un număr de 1 parte socială/acţiune, reprezentând 0,1% din capitalul social al societăţii, au fost luate mai multe decizii cu privire la modificările din companie.
 
Un prim aspect vizează înfiinţarea unui sediu secundar la adresa din: Bucureşti, sectorul 1, Complex Rezidenţial One Herastrău Towers, corpul B, etajul etaj tehnic, bulevardul Nicolae G. Caramfil 74A, în vederea desfăşurării activităţii proprii de birou pentru Societatea Slot Monitor S.A.
 
Totodată, s-a aprobat completarea obiectului secundar de activitate cu următoarele coduri CAEN:
– 6201 Activităţi de realizare a softului la comandă (software orientat client);
– 6202 Activităţi de consultanţă în tehnologia informaţiei;
– 6203 Activităţi de management (gestiune şi exploatare) a mijloacelor de calcul;
– 6209 Alte activităţi de servicii privind tehnologia informaţiei.
 
Conform confidas.ro, Dragoș Buriu mai este asociat la AZ Software Management SRL (100%), AZ Premium Homes SRL (100%), New Online Solutions SRL (50%, alături de Wexler Amit și Wexler Lior, ambii cu câte 25%), Acrux Production SRL (81%, alături de Alma Super Games SRL – firmă din Hârșova – 9,09% și Carmen Buriu – 9,09%), Legacy Online Services SRL (100%), Heritage Development SRL (100%).
 
Carmen Buriu figurează în Alma Line Management SRL, Alma Super Games SRL, care are o cifră de afaceri de 10 milioane lei, Almapress Line SRL, Forever Service Hîrșova SRL, Logic Drink SRL și Smart Victory SRL.
 
În vară, conform evz.ro, directorul executiv al Newton Slot, Dragoș Buriu, a organizat o petrecere cu ocazia împlinirii vârstei de 40 de ani, care a avut loc pe insula Mykonos din Grecia.
 
Circa 33.000 de sloturi dintre cele aproape 70.000 autorizate sunt monitorizate astăzi prin Business Intelligence, Jackpot sau alte mecanisme de retenție și marketing create de sistemul Newton. Astfel, firma lui Buriu a devenit lider național în piața de raportare ONJN și a sistemului numit Jackpot, scrie presa din România, conform Cancan.
 
Într-un interviu acordat profit.ro, Dragoș Buriu preciza că lucrează la un amplu proiect de integrare AI în tehnologia jocurilor de noroc - „Așa cum am menționat mai devreme, lucrăm la un proiect major de integrare a inteligenței artificiale și a componentei de machine learning în platforma pe care o oferim clienților noștri”.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Care sunt sălile de jocuri de noroc cu sediul de operare în Constanţa. Până când au licenţele valabile
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii