Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:39 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în firma ŞANTIERUL NAVAL ORŞOVA S.A., sucursala Agigea

ro

19 Oct, 2021 15:16 3271 Marime text
  • În Monitorul Oficial al României a fost publicată decizia nr. 11 din data de 01 septembrie 2021 a S.C. ŞANTIERUL NAVAL ORŞOVA - S.A. - SUCURSALA AGIGEA.
Astfel, Mircea Ion Sperdea, în funcţia de Director General al Şantierului Naval Orşova - S.A a decis revocarea lui Varlan Alexandru din funcţia de director al ŞANTIERULUI NAVAL ORŞOVA - S.A. - Sucursala Agigea, începând cu data de 30.08.2021 ca urmare a demisiei acestuia.

Se numeşte în funcţia de Responsabil Interimar Sucursală, la SANTIERUL NAVAL ORŞOVA - S.A. - SUCURSALA AGIGEA, Lascu Adrian care îşi va desfăşura funcţia pe o perioadă de 6 luni începând cu data de 01.09.2021 până la data de 28.02.2022.

Competenţele Directorului General al Şantierului Naval Orşova - S.A. privind reprezentarea generală a Sucursalei Agigea în raporturile acesteia cu terţii vor fi exercitate de Responsabilul Interimar Sucursala Lascu Adrian în limita contractului individual de muncă şi a fişei postului.

Deciziile Responsabilului Interimar de Sucursală vor fi opozabile atât terţilor cât şi Sucursalei Agigea.

Responsabilul Interimar de Sucursală va raporta direct Consiliului de Administraţie deciziile luate privind managementul afacerilor şi Directorului General, deciziile luate privind partea de execuţie, aprovizionare.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.  

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii