Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:19 25 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în firma Advanced Machine Works. Asociat nou, sediu social schimbat și capital majorat

ro

20 Jul, 2021 00:00 485 Marime text
  • Societatea Advanced Machine Works SRL are un asociat nou
  • Totodată, sediul social a fost relocat, iar capitalul social a fost majorat
 
În Monitorul Oficial al României, a fost publicată hotărârea nr. 2 din data de 1 iunie 2021 a societății Advanced Machine Works SRL.
 
Astfel, în urma întrunirii din iunie, asociatul unic și administratorul firmei Advanced Machine Works SRL, Lucian George Lazea, a decis schimbarea duratei societății din nelimitat în nedeterminat și a decis schimbarea perioadei de reprezentare a societății a administratorului Lucian Lazea din nedeterminat la o perioadă de 60 de ani începând cu data de 1 iunie 2021.
 
Totodată, se cooptează în calitate de asociat și administrator pentru o perioadă de 60 de ani Dan Predescu, alături de Lucian George Lazea.
 
Capitalul social al societății se majorează cu 200 de lei, la valoarea de 400 lei, prin aport nou în numerar al noului asociat. După aceste modificări, aportul asociaților și structura capitalului social devine astfel:
  • Lucian Lazea – 200 lei, 20 de părți sociale, 50% din capitalul social
  • Dan Predescu – 200 lei, 20 de părți sociale, 50% din capitalul social
Totodată, se  schimbă sediul social de pe strada București, municipiul Constanța în strada Veniamin Costache, municipiul Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii