Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:30 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în conducerea Companiei Naționale de Investiții CNI SA

ro

09 Apr, 2021 00:00 2145 Marime text
  • Maria Mergiu este realească în funcția de cenzor al CNI SA
  • Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial al României

În Monitorul Oficial al României a fost publicată decizia privind Hotărârea nr. 1 din data de 17 februarie 2021 a Companiei Naționale de Investiții CNI SA.

Astfel, asociații companiei, Societatea Națională de Transport Feroviar de Marfă „CFR Marfă” SA, reprezentată de Mihai Victor Manole, cu un aport la capitalul social de 25%, Compania Națională de Aeroporturi București SA, reprezentată de Cosmin Cătălin Peșteșan, cu un aport la capital de 31,25%, Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA, reprezentantă de Daniel Georgescu, cu un aport la capital de 12,5%, Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța SA, reprezentantă de Florin Goidea, cu un aport de 25%, Compania Națională Administrația Porturilor Dunării Maritime SA Galați, reprezentantă de Alexandru Gabriel Șerban, cu un capital de 6,25% s-au întrunit la data de 17 februarie 2021, ora 12.00.

S-a decis revocarea din funcția de membru al Consiliului de Administrație al Companiei de Investiții CNI SA a lui Dragoș Condrea și a Iuliei Crețu. De asemenea, se numește în funcția de membru CA, pentru un mandat de 1 an și trei luni următorii: Jozsef Szabo, Aliz Timea Anderco, Janos Gyorgi-Csaki.

Maria Mergiu este realească în funcția de cenzor al CNI SA, pe o perioadă de 3 ani.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii