Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:02 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în cadrul societății Ryana & Beatryce Constanța. cine este noul unic asociat

ro

25 Sep, 2023 18:42 856 Marime text
Asociații societății RYANA & BEATRYCE - S.R.L. au decis concesionarea părților deținute către o altă persoană care devine astfel unic asociat.

Potrivit anunțului publicat în Monitorul Oficial, Crețu Lixandru Neculai, Tudose Alexandru Ştefan și Scurtu Daniela, asociaţi în societate, au hotărât cooptarea în societate ca asociat a lui Demislan Sibel.

De asemenea, cei trei asociați au cesionat toate părțile deținute către Demislan Sibel. În urma cesiunii, capitalul social de 200 RON, format din 20 părţi sociale a câte 10 RON, va fi deţinut de asociatul unic Demislan Sibel, participare la profit şi pierderi de 100%.

Totodată, Cretu Lixandru Neculai se retrage din funcţia de administrator și se numeşte administrator pe durata de 30 de ani, cu puteri depline Demislan Sibel.

Nu în ultimul se schimbă sediul social în: Constanţa, Str. Grănicerului nr. 17, jud. Constanţa.
 
Despre SC Ryana & Beatryce SRL
 
Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 25 septembrie 2023, societatea a fost înființată în anul 2019. Pentru anul 2022 societatea a raportat cifră de afaceri de 48.058 lei, pierdere de 24.696 lei și niciun angajat.

Unic asociat și administrator este Demislan Sibel. Aceasta mai figurează ca unic asociat și administrator la Dezey Taxi SRL Constanța.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: 

Modificări în cadrul societății Black Sea Cont SRL Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii