Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:12 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în cadrul societății Mașinuța de la mare. Un asociat s-a retras din firmă

ro

24 Sep, 2023 13:25 612 Marime text
Unul dintre asociații societății Mașinuța de la Mare SRL Constanța s-a retras din societate. Potrivit anunțului publicat în Monitorul Oficial, a fost aprobat în cadrul ședinței asociaților contractul de cesiune de părţi sociale prin care asociata cedentă Oana Vlăduceanu îşi cesionează toate părţile sociale deţinute în societate către ceilalţi asociaţi.

În urma cesionării integrale a părţilor sociale deţinute, se retrage din societate Oana Vlăduceanu iar în urma acestei operaţiuni, structura participării la capitalul social şi la beneficii şi pierderi va fi următoarea:
-Dimache Roxana-Ioana va deţine 7 părţi sociale, în valoare de 10 lei fiecare, în cuantum total de 70 lei, reprezentând 35% din capitalul social al societăţii, cu o participare la beneficii şi pierderi în cuantum de 35%;
-Dincă Andrada-Elena va deţine 7 părţi sociale, în valoare de 10 lei fiecare, în cuantum total de 70 lei, reprezentând 35% din capitalul social al societăţii, cu o participare la beneficii şi pierderi în cuantum de 35%;
-Ivan Adrian-Bebe va deţine 6 părţi sociale, în valoare de 10 lei fiecare, în cuantum total de 60 Iei, reprezentând 30% din capitalul social al societăţii, cu o participare la beneficii şi pierderi în cuantum de 30%.

De asemenea se revocă din funcţia de Administrator Oana Vlăduceanu urmând ca societatea să fie Administrată în continuare de ceilalţi 3 administratori ai acesteia.
 
Despre Mașinuța de la Mare SRL
 
Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 24 septembrie firma a fost înființată în anul 2019 și are sediul în Mamaia Sat.

Pentru anul 2022 societatea a raportat cifră de afaceri de 36.699 lei, profit de 16.308 lei și un angajat.

Asociați în cadrul firmei sunt Roxana Ioana Dimache cu 35%, Andrada Elena Dincă cu 35% și Adrian Ivan Bebe cu 30%. Cei trei sunt și administratorii firmei. Roxana Ioana Dimache mai figurează ca asociat 50% și administrator nla Dimakys Food SRL.  

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii