Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:22 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări importante în cadrul societății Alecris Trans SRL Constanța. Cine este noul asociat

ro

01 Feb, 2024 11:57 607 Marime text
Foto: PexelsUnicul asociat al societății Alecris Trans SRL a decis să se retragă din firmă și să cesioneze părțile sociale deținute unui alt asociat.

Potrivit anunțului publicat în Monitorul Oficial, Carmen Mihaela Iuga a decis și ca durata societăţii să fie nedeterminată, dar și mutarea sediului social în oraşul Techirghiol, str. A.S. Puşkin nr. 3, judeţul Constanţa.

Astfel, se retrage din societate Carmen Mihaela Iuga prin cesionarea (la valoarea nominală) a unui număr de 40 părţi sociale, cu valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 400 lei, către Ionela Georgiana Gherman care devine astfel nouă asociată.

În urma cesiunii, capitalul social total al societăţii este de 400 lei, din care: 400 lei, aport în numerar, fiind împărţit într-un număr de 40 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială, şi este deţinut de către Gherman Ionela-Georgiana.

Aceasta deţine un număr de 40 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 400 lei, reprezentând 100% capitalul social subscris şi vărsat, participare la profit 100% şi participare la pierderi 100%.

De asemenea se revocă din funcţia de administrator Iuga Carmen-Mihaela şi se numeşte în funcţia de Administrator GHERMAN IONELA-GEORGIANA, pe o perioadă de 50 de ani, cu puteri depline de reprezentare şi administrare.

Prin acceptarea mandatului, administratorul îşi asumă răspunderea pentru îndeplinirea condiţiilor prevăzute de art. 6 din Legea societăţilor nr. 31/1990, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.
Restul prevederilor din statut rămân neschimbate.

Despre Alecris Trans SRL

Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 1 februarie 2024, societatea a fost înființată în anul 2005 și are sediul în oraşul Techirghiol, str. A.S. Puşkin nr. 3, judeţul Constanţa.

Pentru anul 2022 a raportat cifră de afaceri de 3.885.478 lei, profit de 324.755 lei și 6 angajați.

Unic asociat și administrator este Ionela Georgiana Gherman. Aceasta mai figurează ca unic asociat și administrator la Anemona Beach SRL Techirghiol
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
Citește și: 

Primăria Tulcea și Topgeosys SRL au încheiat un contract ce vizează modernizarea și extinderea centralelor termice. Care este durata de prestare a serviciilor (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii