Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:29 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moartea fulgerătoare a fostului director al MINAC, în atenția ITM Constanța

ro

14 Mar, 2022 16:59 2461 Marime text
Constantin Chera, fostul director al Muzeului de Istorie Națională și Arheologie ConstanțaInspectorii ITM Constanța fac verificări pentru a stabili care sunt împrejurările în care fostul director al Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța, Constantin Chera a decedat. 

Potrivit ITM Constanța, în data de 07.03.2022 ora 16:30 la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța a avut loc un eveniment soldat cu decesul unui voluntar.

„În data de 07.03.2022, victima Chera Constantin, în calitate de voluntar prin contract, își desfășura activitatea în biroul muzeului destinat activității de voluntariat. În jurul orei 16:30, Chera Constantin a fost găsit decedat de un lucrător din cadrul muzeului. S-a apelat Serviciul de Urgenta 112. La fata locului s-a prezentat un echipaj medical de la SMURD care a constatat decesul lui Constantin Chera. Evenimentul se cercetează de către ITM Constanta, fiind desemnat un inspector de munca pentru efectuarea cercetărilor. În baza constatărilor efectuate de acesta, declarațiilor martorilor și a documentelor preluate de la societate vor fi stabilite împrejurările și cauzele care au condus la producerea evenimentului precum și reglementările legale încălcate și pe cale de consecință răspunderile și masurile ce se impun a fi luate pentru prevenirea altor cazuri similare“ - au precizat reprezentanții ITM Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii