Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:23 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Misiunile jandarmilor din Tulcea, la sfârșit de săptămână

ro

11 Mar, 2024 14:22 432 Marime text
Sursa foto: Facebook/ IJJ Tulcea


 
  • Transportul ilegal de material lemnos, consumul de băuturi alcoolice în spațiul public și atragerea de persoane în locuri publice în vederea practicării de raporturi sexuale spre a obține foloase materiale – sunt faptele sancționate de jandarmii tulceni în acest sfârșit de săptămână, potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea .
 
Jandarmii tulceni s-au aflat și în acest sfârșit de săptămână în mijlocul cetățenilor pe raza județului Tulcea pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.
 
În urma misiunilor de ordine publică desfășurate, s-au aplicat sancțiuni contravenționale ce se ridică la peste 7.000 lei.
 

„Trei bărbați au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 6.000 lei pentru transportul de material lemnos fără documente de proveniență, iar alte 10 sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru consum de băuturi alcoolice în spațiul public și atragerea de persoane în locuri publice în vederea practicării de raporturi sexuale spre a obține foloase materiale”, spun jandarmii din Tulcea.



PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Jandarmii intervin într-un caz de pescuit ilegal în zona Lacului Zaghen (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii