Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:47 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Misiunile de weekend ale jandarmilor din Constanța

ro

22 Sep, 2023 10:48 637 Marime text
Sursă foto: IJJ Constanța
  • În perioada 22 - 24 septembrie 2023, jandarmii constănţeni vor asigura măsurile de ordine publică la manifestările cultural-artistice şi sportive care vor avea loc în județul Constanţa în această perioadă. 

În perioada 22 - 24 septembrie 2023, jandarmii constănţeni vor asigura măsurile de ordine publică la manifestările cultural-artistice şi sportive care vor avea loc în județul Constanţa în această perioadă, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.
 
Astfel, în acest weekend vom fi prezenţi la evenimentul cultural artistic - „Festivalul Ulmetum - Eroii din Pădurea de Ulmi”, din localitatea Pantelimon şi la evenimentul „Festivalul Luminii” care va avea loc în Parcul Arheologic din municipiul Constanţa.
 
Manifestările sportive desfăşurate în acest weekend pe raza judeţului Constanţa pentru care asigurăm măsuri de ordine publică sunt:
  • seria de evenimente sportive intercative derulate sub egida evenimentului „Săptămâna Europeană a Sportului 2023 - Be Active”, derulat în diverse locaţii din Constanţa, Năvodari şi Cumpăna;
  • Meciul de fotbal dintre echipele CS GLORIA Băneasa - ACS PROGRESUL Fundulea;
  • meciul de baschet dintre echipele CSM Constanţa - CSM Târgu Mureş;
  • meciul de rugby dintre echipele CSM Constanţa - CS MUNICIPAL Galaţi;
  • meciurile de handbal CSM Constanţa - CSM Bucureşti şi CSU NEPTUN Constanţa - CSM UNIREA Slobozia. 

Jandarmii constănţeni vor participa şi în acest weekend, alături de colegii poliţişti, la acţiunile derulate pentru prevenirea şi combaterea unor situații de risc și menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică.

„Le recomandăm tuturor participanţilor la evenimentele enumerate anterior să se comporte în conformitate cu normele legale şi cu regulile impuse de organizatori, să acorde o atenţie sporită copiilor şi să aibă grijă de bunurile personale.
 
De asemenea, în cazul apariţiei unor fapte de natură a tulbura ordinea şi liniştea publică, îi rugăm pe cetăţeni să semnaleze imediat aceste aspecte forţelor de ordine prezente la faţa locului sau la numărul unic de urgenţe 112.
 
Vă dorim tuturor un weekend plăcut şi fără incidente!”, a încheiat sursa citată.
 


Citește și:
Jandarmii din Tulcea s-au alăturat celorlalți voluntari de „Ziua Curățeniei Naționale" (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii