Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:07 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Misiune neobișnuită pe lacul Ciuperca din municipiul Tulcea pentru pompierii ISU Delta (GALERIE FOTO)

ro

27 Apr, 2022 09:30 1336 Marime text
Cățel salvat din lacul Ciuperca, Tulcea. Foto: ISU Delta TulceaSalvatorii militari ai Detașamentului de Pompieri Tulcea au avut în această dimineață o misiune de salvare neobișnuită. 

Potrivit reprezentanților ISU Delta Tulcea, în jurul orei 08:00, chiar în timpul schimbului de tură a efectivelor din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea a venit un apel prin numărul unic de urgență 112 care anunța faptul că pe lacul Ciuperca din municipiul Tulcea se află un cățel în apă. 

În scurt timp a fost mobilizat un echipaj format din 3 subofițeri cu o autospecială de transport și o barcă pneumatică ce a ajuns la fața locului iar în mai puțin de 10 minute de la primirea apelului cățelușa a fost salvată. 

„Aceasta se afla sub malul din beton al lacului, loc unde a găsit câteva pietre pe care stătea însă, fiind foarte obosită și speriată nu a mai putut înota către zona de plajă pentru a ieși.
După ce a fost scoasă din apă de către salvatorii tulceni, aceasta nu a fugit imediat deși era speriată. Le-a mulțumit pompierilor militari lăsând-o să o mângâie“ - au precizat reprezentanții ISU Delta Tulcea.

Sursa foto: ISU Delta Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii