Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:54 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Misiune încheiată cu succes pentru un ofițer din cadrul IJJ Constanța. A participat la Misiunea Uniunii Europene de Monitorizare în Georgia

ro

03 Apr, 2022 16:33 1498 Marime text
Căpitanul VIZITIU Andrei Pavel. Foto: Facebook/IJJ ConstanțaDe puţin timp întors dintr-o misiune internaţională, căpitan VIZITIU Andrei Pavel, a revenit în mijlocul colectivului Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa.

Potrivit reprezentanților IJJ Constanța, acesta a participat timp de doi ani la Misiunea Uniunii Europene de Monitorizare în Georgia, misiune care are ca scop, vegherea respectării Acordului în Şase Puncte, încheiat ca urmare a conflictului armat din Georgia.

„Căpitanul VIZITIU Andrei Pavel, născut la porţile Deltei Dunării, municipiul Tulcea, în anul 1990, după exemplul tatălui său, tot ofiţer, urmează în perioada 2009 – 2012 cursurile Academiei de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, arma jandarmi, iar în anul 2012 a fost repartizat la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa, având funcţia de comandant de pluton în cadrul Detaşamentului Mobil.
Astazi îl regăsim în funcţia de comandant al Detaşamentului Mobil, ocazie cu care îi urăm bun venit, mult succes în carieră şi deosebite realizări profesionale şi personale“ - au mai precizat reprezentanții IJJ Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii