Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:30 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Transporturilor, după vizita din Emiratele Arabe Unite „Portul Constanța oferă o serie de avantaje logistice importante pentru investitori“ (GALERIE FOTO)

ro

22 Jun, 2022 16:54 1246 Marime text
Sorin Grindeanu, vizită în Emiratele Arabe Unite. Foto: facebook/Sorin GrindeanuMinistrul Transporturilor, Sorin Grindeanu a transmis după vizita efectuată în Emiratele Arabe Unite că se va dezvolta colaborarea în domeniul transportului și infrastructurii maritime dintre România și Emiratele Arabe Unite!

„Astăzi, Ministerul Transporturilor și Infrastructurii a semnat un Memorandum de Înțelegere cu compania guvernamentală Ports Customs and Free Zone Corporation din Dubai.
Astfel, dorim să continuăm și să întărim relațiile de colaborare deja existente între companiile din statele noastre.
În prezent, Compania emirateză DP World are un parteneriat cu Portul Constanța pe care dorim să îl dezvoltăm pe toate modurile de transport.
Operațiunile acestei importante Companii de logistică din Emiratele Arabe Unite au deja tradiție în Portul românesc de la Marea Neagră și au sprijinul autorităților române pentru proiectele destinate dezvoltării sectorului de logistică și de transport.
Am subliniat că Portul Constanța, situat la intersecția rutelor care leagă Europa de Asia Centrală, Sud-Estul Mării Mediterane și Orientul Îndepărtat, oferă o serie de avantaje logistice importante pentru investitori:
-adâncimi naturale mari,
-proximitatea Canalului Dunăre-Marea Neagră și a sectorului fluvio-maritim,
-conexiuni de transport multimodale“ - a transmis ministrul Sorin Grindeanu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii