Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:33 19 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Sănătății „Săptămâna viitoare voi merge la Constanța la Spitalul de Boli Infecțioase“ (VIDEO)

ro

07 Jan, 2022 12:05 2220 Marime text
Ministrul Sănătății Alexandru Rafila a susținut astăzi, 7 ianuarie 2022 în cadrul unei conferințe organizate la Spitalul de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” că săptămâna viitoare va efectua o vizită de lucru la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța.

Ministrul a precizat că scopul vizitei este să afle din ce motive unitatea sanitară este încă închisă și nefuncțională, la patru luni de la cumplitul incendiu soldat cu decesul mai multor pacienți.

Alexandru Rafila a menșionat că este inadmisibil faptul că, în contextul valului 5 al pandemiei spitalele afectate de incendii, în cursul anului trecut, să fie, încă, nefuncționale. Acesta s-a referit la unitățile sanitare din Constanța și Piatra Neamnț.

„Acum două săptămâni am fost la Institului Matei Balș pentru a impulsiona deschiderea acelui pavilion cu 100 de paturi unde pot fi trat5ați pacienți cu patologie infecțioasă. (...) Săptămâna viitoare voi merge la Constanța, pentru că și spitalul din Constanța a fost victima unui incendiu nefericit și trebuie să redăm sistemului de sănătate o capacitate care este dublată de profesioniști foarte buni. Mie mi s-a părut foarte ciudat că după mai multe luni de zile la Constanța lucrurile au rămas blocate“ - a declarat ministrul Alexandru Rafila. 

 

Sursa foto+video: Facebook/Ministerul Sănătății
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii