Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:47 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Cătălin Predoiu îi felicită pe polițiștii care au depistat peste 5 milioane de comprimate cu droguri în Portul Constanța

ro

12 Feb, 2024 16:38 575 Marime text
  • Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, i-a felicitat, luni, pe poliţiştii care au capturat, în Portul Constanţa, peste cinci milioane de comprimate conţinând substanţe interzise.
     
Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, i-a felicitat, luni, pe poliţiştii care au capturat, în Portul Constanţa, peste cinci milioane de comprimate conţinând substanţe interzise, potrivit Agerpres.

Predoiu participă la Conferinţa "Countering the flow of criminal cash", desfăşurată la Londra, care vizează lupta cu crima organizată, spălarea banilor şi traficul de droguri.

Felicit poliţiştii care, zilele trecute, la Constanţa, au operat o importantă captură de droguri - peste cinci milioane de comprimate, conţinând substanţe interzise. Sunt operaţiuni în curs care vor continua pe aceeaşi linie. Altele noi vor fi iniţiate de Poliţia Română. Este o luptă care va dura ani de zile cu drogurile şi cu interlopii şi sunt convins că Poliţia Română o va duce până la capăt”, a transmis ministrul de Interne.


Potrivit acestuia, ţara noastră se va angaja în platformele de cooperare împotriva criminalităţii organizate pentru a face mai eficient efortul poliţiştilor români.

„De asemenea, vreau să asigur că ne concentrăm atenţia pe toate dosarele ministerului, inclusiv în ceea ce priveşte extinderea spaţiului Schengen. Am avut, recent, o discuţie foarte bună cu domnul ministru Karner. Ne concentrăm pe organizarea aplicării prezentei decizii a Consiliului JAI, precum şi pe paşii care vor urma”, a mai transmis Predoiu. 



Citește și:
Mesajul ministrului Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, de Ziua Internațională de Comemorare a Victimelor Holocaustului: „Am fost și rămânem alături de poporul evreu și de statul Israel”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii