Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:10 15 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul apărării naţionale, întâlnire cu reprezentanții companiei Lockheed Martin. Discuțiile au vizat programele de înzestrare aflate în derulare

ro

14 Jan, 2020 18:01 863 Marime text

Ministrul apărării naţionale, Nicolae-Ionel Ciucă, a avut marți, 14 ianuarie, la sediul M.Ap.N., o întrevedere cu președintele companiei Lockheed Martin, Marillyn Hewson.

Subiectele aflate pe agenda convorbirilor au vizat stadiul implementării programelor de înzestrare aflate în derulare cu această companie, precum și cele aflate în etapa de operare şi suport, Avionul multirol F-16, Lansator Multiplu de rachete cu bătaie mare - HIMARS, Sistemele  sol-aer PATRIOT, radare de mare distanță  sau radare pentru supraveghere la înălțimi mici și medii, transmite MApN.


De asemenea, au fost analizate aspecte legate de oportunitățile de cooperare industrială care ar putea implica industria naţională de apărare în producerea, asamblarea sau mentenanța unor echipamente din portofoliul companiei, aflate sau care urmează a intra în dotarea Armatei României.

Ti-a placut articolul?

Comentarii