Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul apărării naționale, întâlnire cu omologul olandez, în marja conferinței de la München

ro

14 Feb, 2020 18:32 1137 Marime text
Întrevederea ministrului apărării naționale, Nicolae-Ionel Ciucă, cu ministrul apărării din Regatul Ţărilor de Jos, Ank Bijleveld, desfășurată vineri, 14 februarie, în marja Conferinței de Securitate de la München, a reprezentat un bun prilej pentru aprofundarea dialogului politico-militar pe teme de interes reciproc, fiind abordate cu precădere aspecte ale relaţiei bilaterale în domeniul apărării şi cooperarea în context aliat, precum şi al Uniunii Europene, în cadrul proiectelor dezvoltate în format multinațional.

În cadrul discuțiilor, ministrul Nicolae Ciucă a evidențiat importanța strategică a Mării Negre pentru securitatea regională și a continentului european. În context, a mulțumit omologului pentru contribuţia ţării sale la implementarea măsurilor de consolidare a flancului estic aliat, exemplificând prin participarea navelor Marinei Regale a Țărilor de Jos și a militarilor din Forțele Terestre la exercițiile multinaționale organizate de România.

Totodată, cei doi miniștri au exprimat interesul pentru intensificarea dialogului strategic politico-militar și a cooperării practice la nivelul celor două armate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii