Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:49 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul apărării naționale, întâlnire cu ambasadorul Canadei în România

ro

22 Jul, 2020 18:21 1357 Marime text

 
  • Întâlnire a ministrului apărării naționale cu ambasadorul Canadei în România.

Ministrul apărării naţionale, Nicolae-Ionel Ciucă, a primit miercuri, 22 iulie, la sediul Ministerului Apărării Naționale, vizita ambasadorului Canadei în România, Kevin Hamilton, cu prilejul încheierii misiunii sale la București.

Ministrul Ciucă a mulțumit ambasadorului canadian pentru contribuția substanțială și constantă a Canadei la implementarea măsurilor de consolidare a flancului estic aliat, exemplificând prin participarea în ultimii ani la misiunile de poliţie aeriană consolidată de pe teritoriul ţării noastre.

Un alt subiect important a fost cooperarea româno – canadiană în cadrul ONU, prin angajarea României în misiunea MINUSMA din Mali, responsabilitățile fiind preluate în urmă cu un an de la partenerii canadieni, cei doi oficiali făcând o trecere în revistă a activităților desfășurate în regiune. „România este hotărâtă să continue eforturile de întărire a misiunilor şi operaţiilor de pace desfășurate sub egida ONU şi creşterea eficienţei acestora. Apreciem dialogul constant cu partea canadiană în perioada pre și post preluare a misiunii, când expertiza și contribuția operațională ale partenerilor noștri au fost esențiale“, a declarat ministrul Nicolae Ionel Ciucă.

De asemenea, ministrul apărării naționale i-a urat succes ambasadorului Hamilton în îndeplinirea viitoarelor sale activităţi şi obiective profesionale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii