Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, la reuniunea Grupului de contact pentru Ucraina

ro

20 Jan, 2023 09:32 1124 Marime text
Foto: Facebook/.MAPNO delegație a Ministerului Apărării Naționale, condusă de ministrul Angel Tîlvăr, participă vineri, 20 ianuarie, în Baza Aeriană Ramstein, din Germania, la prima reuniune din acest an a Grupului de contact pentru Ucraina - Ukraine Defense Contact Group (UDCG).

Potrivit MApN, programul oficial va include discuții în format multilateral, alături de reprezentanții a 50 de țări și organizații privind evoluția conflictului din Ucraina, precum și perspectivele continuării sprijinului internațional pentru partenerul ucrainean.

Participarea delegației MApN la cea de-a 8-a reuniune a UDCG reprezintă o nouă dovadă a angajamentului ferm al României în sprijinirea Ucrainei. Țara noastră a condamnat ferm agresiunea neprovocată și ilegală a Federației Ruse asupra poporului ucrainian, în special atacurile brutale și nediscriminatorii asupra infrastructurii civile, cel mai recent fiind tragicul eveniment din 15 ianuarie 2023, care a provocat un număr mare de victime din rândul populației civile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii