Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:02 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Sănătății Un alt pacient a murit în urma exploziei de la Crevedia

ro

05 Sep, 2023 08:02 986 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: pixabay.com
  • În cursul acestei dimineți, a decedat la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar Arseni” București încă unul din pacienții aflați în stare foarte gravă de la începutul internării și care avea un prognostic rezervat.
 
În cursul acestei dimineți, a decedat la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar Arseni” București încă unul din pacienții aflați în stare foarte gravă de la începutul internării și care avea un prognostic rezervat. Acesta era de origine nepaleză și avea arsuri de peste 90% din suprafața corporală, transmite Ministerul Sănătății.
 
Reamintim că, o explozie urmată de incendiu a avut loc în seara de 26 august 2023 la o stație GPL din localitatea Crevedia, județul Dâmbovița.
 
Inițial la locul intervenției au fost alocate 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 autospecială de intervenție la înălțime, 3 ambulanțe SMURD, 7 ambulanțe SAJ.
 
În sprijinul ISU Dâmbovița au fost alocate ulterior și 10 autospeciale de stingere, 10 ambulanțe SMURD, 1 autospecială de intervenție la înălțime și 1 autospecială CBRN din cadrul ISU B-IF.


Citește și:
UPDATE. Planul Roșu activat!: Mai multe persoane rănite într-o explozie urmată de incendiu la o stație GPL din localitatea Crevedia (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii