Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:45 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Sănătății Ședință cu conducerea Colegiului Medicilor Stomatologi Români! Iată ce vor discuta

ro

07 Jul, 2023 13:08 872 Marime text
Sursa foto: Facebook/ Ministerul Sănătății
  • Astăzi, pe 7 iulie, Ministerul Sănătății va ține o ședință cu conducerea Colegiului Medicilor Stomatologi din România la sediul ministerului, pentru a concepe măsuri care să prevină situațiile asemenea celor care au dus la decizia CMSR.
 
Conform unui comunicat de presă pus la dispoziție de Ministerul Sănătății, acesta a convocat conducerea Colegiului Medicilor Stomatologi din România la sediul ministerului, întâlnirea urmând să aibă loc în această după-amiază.
 
Vor fi luate măsurile legale pentru ca în viitor să se evite situațiile similare celei care a dus la decizia CMSR, fără avizul Ministerului Sănătății și a afectat negativ modul de exercitare a profesiunii de medic stomatolog.
 
În ceea ce privește alegerile pentru conducerea CMSR care urmează să aibă loc în acesta toamnă, Ministerul Sănătății se va asigura că procesul va fi transparent.
 
Conform legii, Ministerul Sănătății veghează la respectarea legalității organizării alegerilor și va desemna observatori care să ia parte la întreg procesul electoral, inclusiv la numărarea voturilor acordate.

Citește și:

Ministerul Sănătății investeșteZeci de milioane de euro pentru un acces mai bun la servicii medicale în mediul rural și în zonele defavorizate
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii