Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:20 13 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesajul președintelui Klaus Iohannis cu ocazia Paștelui (video)

ro

02 May, 2021 12:25 1005 Marime text

 
  • Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj cu prilejul Sărbătorilor Pascale celebrate de credincioșii ortodocși, greco-catolici, armeni și de cultele neoprotestante.

Vă prezentăm în continuare textul mesajului:

Dragi români,

Ne regăsim în Taina Sfântă a celei mai mari sărbători creștine, o celebrare a vieții și a speranței. Miracolul Învierii ne aduce mereu împreună, fie că ne aflăm pe meleagurile natale sau peste hotare. Și în acest an, credința ne rămâne la fel de puternică, chiar dacă nu putem fi încă alături de toți cei dragi, din cauza pandemiei de COVID-19, care continuă să afecteze întreaga lume.

Vă mulțumesc tuturor pentru uriașul efort național destinat protejării sănătății noastre! Responsabilitatea celor care respectă măsurile de protecție împotriva răspândirii virusului, dedicarea și sacrificiile celor care luptă în prima linie pentru a-și salva semenii, munca tuturor celor care fac societatea să funcționeze, toate acestea stau mărturie că forța națiunii noastre este de nezdruncinat. Împreună, cu răbdare și tărie sufletească, vom depăși această teribilă perioadă și ne vom recăpăta normalitatea care ne-a lipsit atât de mult.

Vă urez tuturor ca Sfintele Paști să vă aducă sănătate și pace în suflete!

Hristos a Înviat!


Sursa: Administrația Prezidențială

Ti-a placut articolul?

Comentarii