Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:43 23 02 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaje de Sfântul Andrei. Urări și felicitări pentru cei care își sărbătoresc onomastica

ro

29 Nov, 2023 18:53 2348 Marime text
foto: Pexels Ziua de 30 noiembrie este marcată în calendarul creștin-ortodox ca fiind una din cele mai importante sărbători romanești. Este ziua în care îl sărbătorim pe Sfântul Andrei.

Pe lângă cadoul pe care îl oferiți celor care își sărbătoresc onomastica, un mesaj, o declarație, un SMS, o felicitare este binevenită:


Mesaje de Sf Andrei pentru prieteni

„Dragă Andrei, sper ca mesajul meu să fie mai călduros decât  vremea de afară. Îți doresc să ai parte de multă sănătate și îți urez tot binele din lume. La mulți ani!”

„La mulţi ani, Andreea! De ziua numelui tău îți doresc să fii mereu energică, sanătoasă și să ai parte de mulți bani!”

„Un ocean de sănătate, un munte de noroc, un camion cu bani, și un sincer: La multi ani, Andrei!”

„Să ai o zi frumoasă și să te bucuri de numele pe care îl porți. Să fii fericită, iubită și bucuroasă. La mulți ani de Sfântul Andrei!”Mesaje de Sf Andrei pentru soț/soție

„Dumnezeu mi-a dat familia, Sfântul Andrei, al cărui nume îl porţi mi te-a dăruit, pentru a mă bucura de o astfel de o căsnicie. Mă bucur că ai apărut în viaţa mea, că am şi voi avea bucuria de a trăi şi simţi o iubire adevărată! Să îţi fie viaţa binecuvântare şi bucurie întocmai ca numele sfânt pe care îl porţi!”

„Astăzi e ziua numelui tău, un nume simplu și frumos, la fel de pur și gingaș ca tine. Iți doresc numai bine și sș ai parte de toatș fericirea din lume. La mulți ani!”

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfântul Andrei cât mai frumoasă!”

„Fie ca darul iubirii, al fericirii, al împlinirii să fie ale tale începând de astăzi, de ziua ta! La multi ani, Andrei!”

„Să ai o zi frumoasă și să te bucuri de numele pe care îl porți. Să fii fericită, iubită și bucuroasă. La mulți ani de Sfântul Andrei!”Mesaje de Sf Andrei pentru mamă/tătă

„Dragă mamă, azi, de Sfântul Andrei, al cărui nume îl porți, îți urez multă sănătate, putere de muncă şi împlinirea tuturor dorinţelor. La mulți ani!” 

„Cu ocazia sărbătorii Sfântului Andrei îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!”

„Un cer albastru fără nori, în calea ta să fie, să ai în viaţă, numai flori, noroc şi bucurie! La mulţi ani!”

„Dragă tată, la mulți ani de Sfântul Andrei! Să ai parte de multă sănătate, bucurii și împliniri!”


Citește și:

Câți români își sărbătoresc ziua de Sfântul Andrei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii