Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:37 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaj emoționant al soției bărbatului decedat la semafor în Tomis 3. „Scriu acest mesaj pentru toți care ne-au fost alături din ziua în care sufletul meu pereche s-a mutat la Domnul“

ro

03 Jan, 2023 12:38 2718 Marime text
Georgian Nartea, Foto Facebook/Georgian Nartea
Georgian Nartea, tatăl a trei copilaşi s-a stins din viaţă în timp ce aştepta la semafor în Tomis 3 să îşi poată continua drumul. La doar 39 de ani, bărbatul, angajat al unei firme de curierat a decedat în ciuda eforturilor depuse de cadrele medoicale chemate în ajutor. 

Martor la toate acestea a fost fiul bărbatului, de doar 10 ani care se afla în maşină cu tatăl său. 

În sprijinul familiei greu încercate a fost lansat pe Facebook un apel umanitar. Soția a ținut să mulțumească celor care s-au sensibilizat și au răspuns solicitării de ajutor. 
 

Mulțumesc.

Scriu acest mesaj în semn de mulțumire și recunoștință pentru toți aceia care ne-au fost alături din ziua în care Georgian Nartea , sufletul meu pereche s-a mutat la Domnul.

Nu am să vă pot mulțumi niciodată îndeajuns pentru sprijinul moral și financiar pe care ni l-ați oferit, dar vă pot asigura că sunteți în rugăciunile mele.

Bunule Dumnezeu să ne lumineze calea spre Adevăr, atât lui acolo unde este cât și nouă aici pe pământ., a transmis soția îndurerată. 


Cine era bărbatul decedat 


Bărbatul de 39 de ani decedat în trafic în timp ce aștepta la semafor avea 39 de ani și era din localitatea Biruința, comuna Topraisar, județul Constanța. 

Era angajat al unei firme de curierat, iar în momentul tragediei era în mașină cu copilul său de 10 ani. 

Georgian Nartea s-a stins din viață cu toate eforturile depuse de cadrele medicale sosite la fața locului. 


Citește și: Cine era bărbatul decedat în Tomis 3 în timp ce aștepta la semafor. Trei copii au rămas fără tată. Mesaje de condoleanțe transmise pe Facebook
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii