Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:15 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Memorandum semnat de Administrația Porturilor Maritime SA Constanța și Autoritatea Portului sud-coreean Busan

ro

10 May, 2023 13:49 978 Marime text
Sursa galeriei foto: facebook/Sorin GrindeanuMinistrul Transporturilor, Sorin Grindeanu a transmis printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook faptul că prin Memorandumul semnat, astăzi, de Administrația Porturilor Maritime S.A. Constanța și Autoritatea Portului sud-coreean Busan, România are șansa să fie prezentă pe marile piețe asiatice!

„Semnarea acestui document marchează dezvoltarea relațiilor economice dintre #România și #Coreea de sud în contextul vizitei la București a premierului sud-coreean, Han Duck-soo.
Portul Busan este cel de-al cincilea cel mai tranzitat port după tonajul de marfă din lume și cel mai mare port de transbordare din #Asia de Nord- Est.
Cele două autorități portuare vor coopera în domeniul serviciului portuar și al infrastructurii portuare și vor încuraja dezvoltarea traficului de mărfuri între #PortulConstanța și #PortulBusan, pentru toate tipurile de marfă, dezvoltarea transportului Ro-Ro și al transportului de persoane“ -  amai precizta ministrul Sorin Grindeanu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii