Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:06 23 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Membru al CA-ului Aeroportului Mihail Kogălniceanu, numit director general al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti

ro

21 Apr, 2017 00:00 2777 Marime text
Bogdan Mândrescu, de 27 de ani, a fost numit director general al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), pentru o perioadă de patru luni. Acesta face parte şi din Consiliul de Administraţie al Aeroportului Mihail Kogălniceanu.
 
Noul director general al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti este absolvent al Facultăţii de Administraţie şi Afaceri din cadrul Universităţii din Bucureşti, al Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Juridice din cadrul Universităţii „Dimitrie Cantemir“ şi a urmat un masterat în Integrare şi Afaceri Europene. De asemenea, a urmat cursurile Facultăţii de Management în Agroturism şi Dezvoltare Rurală de la Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară. În septembrie anul trecut, s-a înscris la masterat în Management Aeronautic la Facultatea de Inginerie Aerospaţială din cadrul Universităţii din Bucureşti. La începutul lunii martie, a fost numit membru în Consiliul de Administraţie al Tarom şi este membru şi în Adunarea Generală a Acţionarilor CNAB.
 
Din noiembrie 2015, a ocupat funcţia de director de cabinet al unui secretar de stat de la Ministerul Transporturilor. Timp de un an, din decembrie 2014 şi până în decembrie 2015, a fost consultant pentru Shandong Group Co LTD China. Potrivit propriei biografii, o lună a fost şi şef de cabinet la Transporturi, şi consultant în domeniul privat. Înainte de jobul în cadrul Shandong Group Co LTD China, actualul director general de la CNAB a fost consultant cabinet preşedinte al Societăţii Române de Televiziune (SRTV).
 
În perioada octombrie 2012 - octombrie 2013, a fost director economic al unei firme private, Pandor SRL, după ce fusese consilier detaşat la Ministerul Economiei şi Mediului de Afaceri. În cariera sa, a mai lucrat ca economist la Formenerg SA, o societate de stat, dar şi pe post de consultant de vânzări credite la Bancpost.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii