Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:05 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medgidia Tânăr de 16 ani, reținut pentru furt calificat și tâlhărie calificată

ro

02 Jul, 2021 20:53 1367 Marime text
  • Tânăr, de 16 ani, reținut pentru furt calificat și tâlhărie calificată.
  • În urma probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, iar în cursul zilei de astăzi urmează a fi Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia cu propunere de arestare preventivă.
Urmare a cercetărilor în cinci dosare penale care vizează sâvârșirea infracțiunilor de furt calificat, tâlhărie calificată, respectiv furt, polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Medgidia, au identificat un tânăr, de 16 ani, bănuit de comiterea faptelor.

Astfel, în perioada 25 martie - 18 iunie a.c., acesta ar fi sustras, prin pătrunderea în locuințele unor persoane, mai multe bunuri, uneia dintre victime smulgându-i cerceii pe care îi purta în urechi. De asemenea, în noaptea de 8/9 aprilie a.c., tânărul ar fi încercat să sustragă o autoutilitară, care se afla parcată pe strada Sucevei din municipiu, vehiculul fiind găsit la aproximativ 30 de metri.

Totodată, în luna mai a.c., acesta ar fi sustras telefonul mobil din mâna unei femei, în timp ce se afla pe strada Decebal din municipiul Medgidia.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 90%., a transmis IPJ Constanța.

În urma probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, iar în cursul zilei de astăzi urmează a fi Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia cu propunere de arestare preventivă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii