Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:00 13 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MDLPA Plăți de aproape 35 de milioane de lei, pentru investiții realizate prin Programul ”Anghel Saligny”

ro

03 Apr, 2023 15:40 1140 Marime text
foto: MDLPAMinisterul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) a virat suma de 34.675.881,44 de lei, în vederea decontării facturilor pentru 21 de obiective de investiții finanțate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

Facturile au fost depuse de autorităţile locale pentru lucrări de modernizare a unor străzi și drumuri de interes local, a unor pasaje rutiere, precum și a unor rețele de alimentare cu apă și de canalizare, a precizat ministrul Cseke Attila., transmite un comunicat din partea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) .

După cum este cunoscut, prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltării, dispune de un buget de 65,5 miliarde de lei, prin care asigură serviciile de bază în localități (apa, rețeaua de canalizare și gaze) și reabilitează drumurile și podurile.

Situația plăților efectuate este disponibilă pe site-ul MDLPA, la link: https://www.mdlpa.ro/pages/plati., transmite sursa citată. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii